امیررضا نقش، روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا با اشاره به اتخاذ آخرین تصمیمات برای حل مشکلات کارگران کاشی اصفهان اظهار داشت: در زمان حاضر اختلافی بین مالکان و سهامداران این شرکت بوجود آمده اما بر اساس مکاتبه انجام شده بین فرمانداری و دادستانی نجفآباد، استانداری هم به این قضیه ورود پیدا کرده و کمیته ویژهای با دعوت از همه دستگاههای اجرایی و نظارتی تشکیل شده است.
وی با بیاناینکه جلسه نهایی این کمیته هفته آینده برگزار خواهد شد، ابراز امیدواری کرد که با استفاده از ظرفیتهای قانونی بتوان مشکلات کارگران این شرکت را برطرف کرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان اظهار داشت: شرکت کاشی اصفهان بعنوان شرکتی خصوصی و سهامی عام محسوب میشود و باید بر اساس قانون تجارت اداره شود.
وی اضافه کرد: سال گذشته چند مورد از مشکلات این شرکت در زمینه مالیات، بیمه و تمدید کارت بازرگانی در ستاد تسهیل استان پیگیری و برطرف و مدیریت شرکت متعهد شد تا پس از رفع مشکلات مُبتلابه، وجوه مُعوقه کارگران را بپردازد که این اتفاق در بهمن ماه سال گذشته رُخ داد.
به گزارش ایرنا، جمعی از کارگران کارخانه کاشی اصفهان، روز گذشته با حضور مقابل استانداری، رسیدگی به تعلیق شدن خود از کار، پرداخت نشدن حقوق و مطالبات چندین ساله خود را خواستار شدند.
کارگران با بیان این که کارخانه از بهمن سال گذشته تعطیل شده است، اعلام کردند: با تعطیل شدن خطوط تولید کارخانه کاشی، آنها نیز خانهنشین و بیکار شدهاند.
کارگران کارخانه کاشی اصفهان خواستار تعیین تکلیف مدیریت این واحد تولیدی شده و از مسوولان دولتی، قضایی و نمایندگان مجلس خواستند تا مشکل چند ساله آنان را با اتخاذ یک تصمیم واحد حل کنند.
آنها با تاکید بر این که زیرساختهای مورد نیاز برای تولید این واحد مهیاست، تاکید کردند: این کارخانه تا سال ۸۸ دولتی بود و بدون هیچگونه مشکلی فعالیت و سوددهی داشت اما پس از واگذاری آن به بخش خصوصی، با چالشها و مشکلات مختلف روبهرو شد.
این کارخانه در سال ۱۳۵۴ در زمینی به مساحت ۳۰۰ هکتار با سه خط تولید کاشی دیواری، فعالیت خود را شروع کرد و به مرور زمان، ظرفیت خود را به ۱۱ خط افزایش داد و سالانه بیش از میلیون متر مربع کاشی دیواری به فروش میرساند اما از سال ۹۰ دچار بحران شد.
کارخانه کاشی اصفهان در ۲۰ کیلومتری غرب اصفهان در محدوه شهر گُلدشت از توابع شهرستان نجفآباد قرار گرفته است.