واحد جولایی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: این اسناد و مدارک براساس برنامه ملی یکپارچهسازی اسناد تاریخی انجام و در سامانه جامع پرونده الکترونیک میراثفرهنگی کشور بارگذاری شده است.
وی افزود: بایگانی دیجیتالی و الکترونیکی اسناد و مدارک بناهای تاریخی این استان در سالجاری با هدف حفاظت از میراث گذشتگان ادامه دارد.
جولایی تصریح کرد: در دنیای امروزی، اسناد و مدارک کاغذی جای خود را به اسناد و مدارک الکترونیک و دیجیتال دادهاند و همین امر زمینه نگهداری مطلوبتر و بهتر از آنها را فراهم میکند.
وی یادآور شد: در همین این راستا تلاش شده تا با پیگیریهای مستمر بتوان نسبت به آمارگیری دقیق اسناد و مدارک بناهای تاریخی چهارمحال و بختیاری و بایگانی دیجیتالی و الکترونیکی بقیه اسناد و مدارک موجود اقدام کرد.
جولایی اظهار داشت: وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستیسال گذشته از سرعتعمل این ادارهکل در روند اجرایی طرح بایگانی دیجیتالی و الکترونیکی اسناد و مدارک بناهای تاریخی قدردانی کرد.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری ۲۰۰ بنای ثبت شده در فهرست آثار ملی ایران شامل بناهای تاریخی شامل مسجد، قلعه، آرامگاه، گرمابه، پُل، کاروانسرا، بیمارستان، خانه، مدرسه، سیلو، عصارخانه، آسیاب، باغ، حسینیه، آبانبار، قنات و غسالخانه دارد که قدمت آنها متعلق دوران اسلامی، اتابکان، تیموریان، ایلخانیان، افشاریه، صفویه، قاجاریه و پهلوی است.