ارومیه - ایرنا - مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان‌غربی گفت: ۱۰۰ درصد مراکز درمانی و خدمات پاراکلینیکی طرف قرارداد این بیمه در استان از طرح نسخه‌نویسی الکترونیکی استفاده می‌کنند که البته باید اکثر موسسات درمانی غیرطرف قرارداد را نیز به آنها اضافه کنیم.

فریده جعفری روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این مراکز شامل داروخانه، آزمایشگاه و مراکز تصویربرداری و ۵۲۵ مورد مطب طرف قرارداد در آذربایجان‌غربی هستند که از طرح نسخه‌نویسی الکترونیکی استفاده می‌کنند.

وی اضافه کرد: ‌بیش از یک‌هزار و ۲۰۰ موسسه تشخیصی و درمانی خصوصی، خیریه، دولتی دانشگاهی و غیردانشگاهی در آذربایجان‌غربی طرف قرارداد با بیمه سلامت هستند و با تامین امکانات سخت‌افزاری به طرح نسخه‌نویسی الکترونیک متصل شده‌اند.

مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان‌غربی ادامه داد: نسخه‌نویسی الکترونیک شامل تجویز دارو، معرفی به مراکز آزمایشگاهی و رادیولوژی است.

جعفری اظهار کرد: در این سامانه به محض وارد کردن شماره ملی فرد بیمه‌شده، مشخصات وی نمایش داده شده و اعتبار دفترچه ارائه شده نیز اعلام می‌شود.

وی گفت: صرفا عدم همکاری برخی پزشکان غیرطرف قرارداد در در اجرای نسخه نویسی الکترونیکی در استان وجود دارد که با توجه به الزام قانونی ایجاد شده در قانون بودجه امسال و مشروط کردن صدور و تمدید پروانه های مطب و موسسات به انعقاد قرارداد با سازمان های بیمه گر، این موضوع هم رفع خواهد شد.

وی افزود: آذربایجان غربی، از استان های پیشرو در حوزه نسخه نویسی الکترونیکی در کشور بوده و با وجود متوسط ۹۸ درصدی پیشرفت این طرح در کشور، ما در استان به ۱۰۰ درصد پزشکان و موسسات طرف قرارداد رسیده ایم.

بیمه سلامت از سال ۱۳۹۳ اجرا شده و در کنار صندوق‌های بیمه تأمین اجتماعی و نیروهای مسلح حرفی برای گفتن دارد و با اجرای آن آحاد مختلف جامعه و به خصوص نیازمندان از خدمات مناسب بهداشتی و درمانی بهره‌مند شده‌اند.

اداره‌کل بیمه سلامت آذربایجان‌غربی حدود ۲  میلیون نفر در این استان بیمه شده دارد که زیرپوشش پنج صندوق این سازمان شامل صندوق کارکنان دولت، صندوق روستاییان و عشایر و ساکنان شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر، صندوق سایر اقشار، صندوق بیمه سلامت همگانی و صندوق بیمه سلامت ایرانیان هستند.

طرح نسخه نویسی الکترونیک از ابتدای اردیبهشت ماه جاری به صورت قطعی در کل کشور اجرایی شده است.