سید محسن موسوی روز سه شنبه در بازدید از کارخانه خوراک دام شرکت های تعاونی کشاورزی گاوداران، شرکت تعاونی کشاورزی مرغداران گوشتی وحدت ساوجبلاغ و روستابازار شرکت تعاونی کشاورزی دامداران صنعتی شهرستان نظرآباد، افزود: در استان البرز ۸۵ تشکل تعاونی روستایی فعال است که بهره برداران عضو در این تشکل ها در زمینه تولیدات مختلف کشاورزی زراعی، باغی، دامپروری، طیور، تعاونی زنان، گلخانه داران، آبزی پروری و صنایع دستی فعال هستند.
وی در ادامه به اهمیت نقش تعاونی ها در توسعه بخش کشاورزی اشاره کرد و گفت: تشکلهای بخش کشاورزی ظرفیت بسیار بالایی دارند که میتوان از این ظرفیتها برای توسعه بخش کشاورزی استفاده کرد.
موسوی افزود: تشکل های کشاورزی ظرفیت بالقوه ای برای حل مسائل کشاورزی دارند که می بایستی در پیش برد اهداف تعریف شده از پتانسیل های تشکل های کشاورزی استفاده کرد.
وی اظهار داشت: امروزه یکی از راهبردهای مؤثر برای توسعه همه جانبه و خود پایدار کشاورزی، استفاده از مشارکت و توانمندی های مردم بخصوص روستاییان برای توسعه کشاورزی در تمام ابعاد آن است.
وی همچنین به طرح ها و اقداماتی که توسط تشکل های تحت پوشش در ۲ سال گذشته با هدایت و حمایت استان به مرحله اجرا درآمده و به بهره برداری رسیده بود و به عنوان بخشی از توانمندی های شبکه تعاونی های روستایی استان به شمار می رفت، اشاره کرد.
موسوی همچنین در این بازدیدها بر نحوه و مراحل اجرای طرح های مذکور و تاثیرات تعامل سازمان با سایر دستگاههای اجرایی ،خصوصا سیستم بانکی و صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی تاکید کرد.
احداث روستابازار البرز در شهرستان نظرآباد در زمینی به وسعت حدود ۲ هزار متر، احداث کارخانه خوراک دام مکانیزه شرکت تعاونی کشاورزی گاوداران شهرستان ساوجبلاغ به ظرفیت ۱۰۰ تن در روز، احداث ۲ سیلوی فلزی مکانیزه به ظرفیت سه هزار تن و توسعه کارخانه تولید خوراک طیور و همچنین راه اندازی خط تولید خوراک دام پلت برای اتحادیه دامداران، توسط شرکت تعاونی مرغداران وحدت ساوجبلاغ از مهمترین ظرفیت های بالقوه تشکل های تحت پوشش استان به شمار می روند.