به گزارش خبرنگار ایرنا، هوشنگ رستم پور شهیدی روز سهشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اعضای این شورا متشکل از نماینده شهرداران استان، نماینده شورای اسلامی شهر و ۲ نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه است.
وی بیان کرد: با توجه به اهمیت و جایگاه پژوهش در مدیریت شهری و شهرداریها، اهداف عمده تشکیل این شورا سیاستگذاری، هدایت و ایجاد وحدت رویه در فرآیند انجام طرحهای مطالعاتی و فعالیتهای پژوهشی و نهادینه کردن فرهنگ پژوهش محوری در حوزه مدیریت شهری است.
رستمپور شهیدی ادامه داد: با تدوین شیوهنامه و تشکیل این شورا، بررسی اولویتهای پژوهشی شهرداری و سازمانهای تابعه و هدفمند کردن امور پژوهش در شهرداری برای دستیابی به منابع علمی و کاربردی روز دنیا و تحقق اهداف کلان مدیریت شهری گامهای موثری در پیش خواهیم داشت.
وی اظهار کرد: شهرداریها و شوراهای اسلامی شهر در دوره ششم اولویتها و مسالههایی دارند و شورای پژوهش باید برای آنها محتوای علمی و پشتوانههای پژوهشی تهیه کند و شورا و شهرداریهای استان را در تحقق برنامهها یاری رساند.
رستمپور شهیدی افزود: تدوین فرایند رسیدگی به طرحهای پژوهشی و تائید شورای پژوهش برای اجرایی شدن هر نوع پروژه مطالعاتی در شهرداریها الزامی است و از این پس شورای پژوهشی یکی از ارکان اصلی است که وظیفه راهبری پروژههای مطالعاتی با هدف ارتقای توان علمی مدیریت شهری و اولویتبندی و حل مسائل و مشکلات پیشروی شهرداریها و شوراها و انتظامبخشی به اقدامات و هزینهکرد اعتبارات پژوهشی را برعهده دارد.
وی گفت: در این دستورالعمل اهداف و ترکیب اعضای شورا، مشتمل بر شوراهایی پژوهش استان، شهرداری مرکز استان، وظایف و اختیارات شورا، دبیر، محل دبیرخانه و نحوه تشکیل جلسات و نظارت و پایش عملکرد آن تشریح شده است.
رستمپور شهیدی ادامه داد: حفظ و رعایت احترام، کرامت و حقوق مردم در تمامی اقدامها و برنامهها با پایبندی به اصول اخلاق اسلامی و رعایت قانون در تمامی امور و تاکید بر جهاد امید آفرینی در کارها باید از اصول کاری شهرداران باشد.
در زمان حاضر استان بوشهر ۴۰ شهر دارد.