به گزارش ایرنا، دکتر «محمدباقر حیدری» عصر سهشنبه در نشست با مسوولان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: به عنوان مثال در آرایشگاه ها تزریق ژل، بوتاکس و حتی انجام لیزر بدون داشتن مجوز انجام می شود که این امور توسط پزشکان دارای مجوز باید انجام گیرد اما به دلیل عدم آگاهی در جامعه، برخی از مردم برای انجام این اقدامات به آرایشگاهها مراجعه میکنند.
رییس سازمان نظام پزشکی کرمانشاه در ادامه گفت: در موارد متعددی تزریق ژل و اقدامات مشابه در منزل مسکونی یا در آرایشگاهها موجب عوارض و مشکلات پوستی جدی شده و سلامت فرد را تهدید کرده است.
وی افزود: پرداخت هزینه کمتر و همچنین تبلیغات در فضای مجازی از جمله مواردی است که مردم به سمت مکانهای فاقد مجوز می روند و این همه ضرر و زیان مالی و جانی برای خودشان ایجاد می کنند.
دکتر حیدری تاکید کرد: تنها تبلیغات در فضای مجازی دلیل بر تایید بر فعالیت شخص یا مکان خاصی نیست و مردم به ویژه بانوان گرانقدر می بایست در این زمینه هوشیار عمل کنند.
وی گفت: به دنبال افزایش این مداخلات نامهای توسط نظام پزشکی به دادستانی مبنی بر برخورد با افراد فاقد صلاحیت در امور زیبایی ارسال شد که امیدوارم با آگاهی و هوشیاری مردم و فرهنگسازی در جامعه، خود مردم به این افراد مراجعه نکنند.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای بیش از یک هزار و ۱۰۰ آرایشگاه زنانه است.