«رضا مرادی» روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در این مدت، ۱۸۹ و چهار دهم میلیمتر بارندگی در استان مرکزی به ثبت رسیده است.
وی بیان کرد: میزان بارشهای ۲۴ ساعت گذشته در اراک به ۲ دهم میلیمتر، تفرش یک و نیم میلیمتر، خمین نیم میلیمتر، محلات یک دهم میلیمتر، شازند یک و چهار دهم میلیمتر، خنداب ۲ و نیم میلیمتر، کمیجان یک و هشت دهم میلیمتر، دلیجان ۲ دهم میلیمتر، آشتیان یک و سه دهم میلیمتر، غرق آباد نیم میلیمتر، فرمهین یک و هشت دهم میلیمتر و مامونیه نیم میلیمتر به ثبت رسیده است.
معاون توسعه و پیشبینی اداره کل هواشناسی استان مرکزی ادامه داد: بررسیها حاکی از تداوم ناپایداریهای همرفتی در روزهای آتی تا پایان هفته است که موجب رگبار پراکنده و احتمال رعدوبرق و در مناطق مستعد احتمال تگرگ و باد شدید موقتی در برخی از ساعات بویژه ساعات بعدازظهر تا پایان هفته در استان میشود.
مرادی اظهار داشت: از روز شنبه موج بارشی جدیدی وارد کشور میشود که موجب تداوم ناپایداریهای همرفتی تا اواسط هفته آینده میشود.
وی گفت: در روزهای آتی شرایط برای ایجاد تودههای جدید گردوخاک در کشورهای همسایه غربی و انتقال به نوار غرب کشور مهیا است که در صورت وقوع با شدت کمتر استان مرکزی را نیز تحت تاثیر قرار میدهد.
معاون توسعه و پیشبینی اداره کل هواشناسی استان مرکزی افزود: ساوه با بیشینه دمای ۲۵ و ۹ دهم درجه سانتیگراد بالای صفر گرمترین و کمیجان با کمینه دمای هشت و هشت دهم درجه سانتیگراد بالای صفر خنکترین شهر استان در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.
۱۸۹ و چهار دهم میلیمتر بارندگی در سال زراعی جاری (اول مهرماه پارسال) تاکنون در استان مرکزی به ثبت رسیده است.