تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۸

تهران- ایرنا- کمیته انضباطی آرای خود را در خصوص تیم های استقلال و پرسپولیس تهران صادر کرد که در آن فرهاد مجیدی حکم برائت گرفت و شکایت سرخپوشان نیز از داور دربی رد شد.

به گزارش ایرنا از فدراسیون فوتبال، با اعلام کمیته انضباطی درباره تخلف انتسابی فرهاد مجیدی و روزبه چشمی، سرمربی و بازیکن تیم استقلال تهران مبنی بر نقض ماده ۷۱ مقررات انضباطی از طریق انجام مصاحبه بعد از دیدار برابر تیم نساجی مازندران از سری رقابت‌های جام حذفی کشور و با توجه به محتویات پرونده و مطالب ابرازی در مصاحبه در خصوص مجیدی، نظر به اینکه بر اساس ماده ۷۱ مقررات انضباطی توهین و افترا نسبت به شخص حقیقی صراحتا مطالبی بیان نشده، بر همین اساس حکم به برائت وی صادر می‌شود.

چشمی نیز به دلیل مصاحبه که بیانگر مطالب کذبی علیه داور مسابقه بود، به پرداخت ۳۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

کمیته انضباطی در خصوص شکایت باشگاه پرسپولیس تهران علیه اعضای کمیته داوران فدراسیون فوتبال و سید مهدی سید علی، داور دیدار تیم های پرسپولیس و استقلال تهران در روز ۲۶ اسفندماه، مبنی بر تقصیر کمیته داوران در انتخاب سید علی به عنوان داور مسابقه و اشتباهات او در طول مسابقه، اعلام کرد با توجه به مجموع محتویات پرونده و چیدمان و انتخاب داوران از اختیارات قانونی کمیته داوران بوده از طرفی تصمیمات اتخاذ شده توسط داوران در زمین مسابقه نهایی است و تنها آثار انضباطی این تصمیمات قابل بررسی در رکن قضایی است و نظر به اینکه از سوی شاکی دلیلی بر وقوع تخلف انضباطی وجود ندارد، در نتیجه به لحاظ عدم احراز تخلف، مستند به ماده ۹۵ مقررات انضباطی مصوب ۱۳۹۷، حکم بر رد شکایت صادر می‌شود.

این رای ظرف مدت ۷ روز از تاریخ ابلاغ قابل تجدید نظر خواهی نزد کمیته استیناف است.

در خصوص شکایت باشگاه پرسپولیس تهران علیه بهزاد غلامپور و محمد دانشگر مبنی بر بدرفتاری در مقابل بازیکن تیم مقابل و توهین از سوی نامبردگان در پایان نیمه اول و پایان دیدار دو تیم استقلال تهران و پرسپولیس در تاریخ  ۲۶ اسفندماه، کمیته انضباطی اعلام کرد که با توجه به محتویات پرونده، نظر به اینکه تخلفات غلامپور به موجب دادنامه شماره ۱۹۳۸ کمیته انضباطی تصمیم‌گیری شده و موضوع از اعتبار امر مختومه برخوردار است. لذا موجبی جهت رسیدگی مجدد وجود ندارد و مستند به ماده ۲۵ مقررات انضباطی، قرار توقف رسیدگی صادر می‌شود.

در خصوص دانشگر نیز با توجه به اینکه اقدام وی خارج از مصادیق اعمال و رفتار توهین آمیز تشخیص داده می‌شود و در موارد مشابه قبلی نیز این اقدام رفتاری توهین آمیز تلقی نشده است. در نتیجه مستند به ماده ۹۵ مقررات انضباطی، حکم به برائت او صادر می‌شود.

این رای ظرف مدت ۷ روز از تاریخ ابلاغ قابل تجدید نظر خواهی نزد کمیته استیناف است.