به گزارش خبرنگار ایرنا، حسین نجفی روز سه شنبه در کارگروه امور اجتماعی و فرهنگی استان افزود: این گفتمان در صدد است که بگوید مردم میل به بی حجابی دارند، در حالی که طبق آمارهایی که وجود دارد، همچنان میزان میل به حجاب و قائل بودن و باور داشتن به آن، در جامعه خیلی بالا است.
وی با بیان اینکه در موضوع حجاب در برخی جاها نیاز به مواجهه مستقیم داریم، اظهار داشت: البته در خیلی جاها هم نیاز به ترویج و تبیین عفاف و حجاب داریم و در این خصوص نهادهای فرهنگی نقش مهمی برای گفتمان سازی جامع را پیدا می کنند.
نجفی با بیان اینکه باید سعی کنیم موضوع حجاب را پیش از مواجهه مستقیم و بخشنامه ای، در ساحت گفتمانی در جامعه حل کنیم، گفت: قرارگاه عفاف و حجاب در استان به ریاست استاندار تشکیل خواهد شد.
وی به ارزیابی ها انجام شده پیرامون موضوع حجاب و عفاف در دستگاههای اجرایی اشاره کرد و افزود: شاخص های این ارزیابی عمدتا ظواهر را مورد سنجش قرار می دهند، از این در باره عفاف ما آنچنان داده ای نداریم و یا در باره حجاب به آن معنا که بتواند حیا را بتواند بسنجد، خیلی نمی سنجد.
مدیرکل دفتر امور فرهنگی و اجتماعی استانداری زنجان با بیان اینکه سنجه ها و شاخص های جدیدی برای ارزبابی عفاف و حجاب تدوین می شود، گفت: نحوه ورودمان به مساله حجاب محدود است، در این خصوص فیلم خوب، رمان خوب، سعر خوب، موشن گرافی خوب و پوستر خوب خیلی کم داریم. سعی خواهیم کرد در این خصوص فعالیت کنیم.
وی به لزوم بهره گیری از ظرفیت سمن و موسسات مردمی در ترویج حجاب اشاره کرد و افزود: از آنجا که مساله عفاف و حجاب مساله پیچیده ای شده، خیلی از سمن ها ( سازمان های مردم نهاد) توان تئوریک و نظری مواجهه با مساله را ندارند بنابراین برای توانمندسازی سمن ها باید اقدام کنیم.
نجفی ادامه داد: برخی از مدیران اجرایی هم در موضوع خانواده، عفاف و حجاب و تعالی جمعیت نیازمند دوره های توانمندسازی هستند.