به گزارش ایرنا، نماینده حوزه انتخابیه کنگاور، صحنه و هرسین در مجلس شورای اسلامی به همراه مدیر کل بیمه سلامت استان کرمانشاه، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و فرماندار کنگاور روز سه شنبه در سرسرای علامه طباطبایی کنگاور از نزدیک به بررسی مشکلات حوزه سلامت این شهرستان پرداختند.
نماینده کنگاور: مجوز ۱۶ قلم تجهیزات پزشکی بیمارستانی اخذ شد
نماینده حوزه انتخابیه کنگاور، صحنه و هرسین در مجلس شورای اسلامی در این جلسه گفت: گزارشی که مدیر جدید شبکه بهداشت و درمان کنگاور از بیمارستان شهید چمران این شهرستان ارائه کرد نشان داد وضعیت این بیمارستان بسیار نگران کننده و دردآور است.
«علی رضایی» افزود: بیمارستان کنگاور حتی با بیمارستان دکتر معاون شهرستان صحنه نیز قابل مقایسه نیست و از نظر فرسودگی، تجهیزات، تعمیرات و کمبود نیرو وضعیت نامطلوبی دارد.
وی با اشاره به اخذ دستور وزیر بهداشت جهت اختصاص ۱۶ قلم کالای پزشکی به بیمارستان های حوزه انتخابیه شرق استان، تصریح کرد: از جمله این تجهیزات یک دستگاه ام آر آی است که با توجه به جمعیت بالای کنگاور، احتمالا به این شهرستان اختصاص یابد.
عضو کمیسیون های اقتصادی و تلفیق مجلس شورای اسلامی به مشکل مسکن کارکنان بهداشت و درمان شهرستان کنگاور اشاره کرد و افزود: با توجه به پیگیری جدی مجلس و دولت برای احداث مسکن در کشور، باید پیگیری های لازم جهت اختصاص تسهیلات جدید دولت برای احداث شهرک پزشکان کنگاور انجام شود.
رضایی در ادامه خاطرنشان کرد: به گفته رییس جمهور طی چند ماه آینده گشایشی در حوزه معیشت و اقتصاد در زندگی مردم به وجود خواهد آمد.
وی اظهار کرد: کلنگ زنی و مناقصه پروژه پتروشیمی کنگاور در ماه آینده با اعتبار اولیه سه هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان از جمله اقدامات امیدبخشی بوده که برای این شهرستان انجام شده و تلاش می کنیم تمام نیروهای که قرار است به کارگیری شوند بومی کنگاور باشند.
رئیس مجمع نمایندگان استان کرمانشاه، در ادامه میانگین ساخت سد در کشور را چهار سال عنوان کرد و بیان داشت: متاسفانه سد آناهیتا کنگاور تاکنون ۷۵ درصد پیشرفت داشته و این درحالی است که سد قشلاق صحنه ۱۰۰ درصد پیشرفت دارد و تنها بخش اندکی از بدهی معوق آن باقی مانده است.
رضایی با بیان اینکه کمترین حق مردم متدین کنگاور تکمیل ساخت سدآناهیتا است، اظهار داشت: به جز اعتبار ساخت که رایزنی های زیادی با وزیر شده، سه میلیارد ریال نیز جهت تملک کشاورزان و باغداران بالادست سد نیاز است که همه مطالبات را به وزیر نیرو انتقال داده ام.
این نماینده مجلس در ادامه سخنان خود گریزی هم به فوق العاده مناطق جنگی شهرستان های شرق استان زد و بیان داشت: در این راستا به هیچ وجه کوتاهی نکردم و مقرر گردیده در قالب بودجه تبصره ۱۸ کمک هایی انجام شود.
وی در خاتمه گفت: از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات قول گرفته ایم تا پایان شهریور تمام روستاهای حوزه انتخابیه زیر چتر آنتن رسانی و اینترنت بروند.
فرماندار کنگاور: برای سلامت مردم با هیچ فردی تعارف نداریم
فرماندا رکنگاور نیز با بیان اینکه در بحث سلامت با هیچ کس تعارف نداریم، افزود: مسئولین حوزه سلامت باید با جسارت از مشکلات مردم دفاع کنند و کمبودها و کاستی ها را مجدانه پیگیری نمایند.
«فرزاد الماسی» افزود: گزارش ارائه شده مدیر شبکه بهداشت و درمان کنگاور، گواهی بر وجود بسیاری از مشکلات حوزه سلامت است.
وی ادامه داد: با توجه به نیاز منطقه و موقعیت کنگاور که در ورودی استان کرمانشاه و مرکزیت ارجاع شهرستانهای همجوار مثل اسدآباد، تویسرکان و صحنه قرار دارد همچنین حجم بالای تردد و مراجعه به این شهرستان، نصب یک دستگاه ام آر آی در بیمارستان بسیار ضروری می باشد.
فرماندار کنگاور تاکید کرد: حوزه های مختلف شبکه و بهداشت و درمان باید حمایت کننده سیاست های جدید مدیر شبکه بهداشت و درمان باشند.
۱۸ هزار نفر کنگاوری از طرح پزشک خانواده شهری استفاده می کنند
مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه نیز در این جلسه اظهار داشت: در راستای اجرای طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع شهری تعداد ۱۸ هزار کنگاوری از طریق تعریف پزشک خانواده و نظام ارجاع شهری میتوانند شرایط بیمهای دریافت خدمات پزشکی داشته باشند.
دکتر«امید قادری» در ادامه در پاسخ به گلایه های پزشکان از معوقه های کارانه ها اظهار داشت: با همکاری رئیس مجمع نمایندگان استان، طی روزهای آینده به همراه رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان جلسه مشترکی در راستای حل مطالبات جامعه هدف با رئیس سازمان بیمه سلامت کشور برگزار خواهیم کرد.
وی افزود: طی روزهای آینده یک مرحله دیگر از کارانه های معوق پزشکان و پرسنل بیمارستان پرداخت خواهد شد که گامی کوچک در راستای قدردانی از خدمات بیشائبه این قشر است.
قادری خاطرنشان ساخت: اولویت سازمان بیمه سلامت استان بالابردن ضریب محرومیت زدایی استانی و شهرستانی و تزریق افزایش منابع محرومیت است.
مجتمع بهداشتی درمانی کنگاور به ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز در این جلسه با اشاره به طرح احداث مجتمع بهداشتی درمانی شهرستان کنگاور، گفت: ساخت این مجتمع به ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد و این درحالی است که از سال ۱۳۹۷ هزینه پروژه های عمرانی ۱۰ برابر شده است.
«صادق کریمی» با اشاره به مطالبه مردم روستای «قارلق بزرگ» از توابع کنگاور مبنی بر ساخت مرکز خدمات سلامت، اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی حاضر است به هر میزان که کمیته برنامه ریزی فرمانداری کنگاور برای ساخت این مرکز اعتبار اختصاص دهد به همان میزان کمک کند.
وی با بیان اینکه پنج مرکز مختلف سلامت روستایی در شهرستان کنگاور تا پایان اردیبهشت ماه کلنگ زنی می شود، اظهار کرد: برای ساخت پانسیون پزشکان بیمارستان نیز باید با حمایت نماینده مجلس از اعتبارات وزارت بهداشت جذب کنیم.
معاون دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه با بیان اینکه برای ساخت بیمارستان جدید نیاز به مجوز ماده ۲۳ در سال ۱۴۰۲است و کاری بسیار سخت خواهد بود، اظهار داشت: در حال حاضر برای هر تخت بیمارستانی پنج میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
کریمی در ادامه به مطالبه ساخت آشپزخانه و رختشورخانه بیمارستان شهید چمران اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: این مشکل را به طور قطع حل می کنیم یا اعتباری که مقرر گردیده از وزارت بهداشت تامین شود یا از هر محلی که شده این موضوع را حل خواهیم کرد.
گزارش: مجیدرحمتی