محمدمراد راغ پور روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: یکهزار میلیارد ریال اعتبار در قالب تسهیلات بانکی ارزان قیمت و ۲۲۰ میلیارد ریال به صورت بلاعوض برای احیای بافت فرسوده شهر دوگنبدان هزینه شده است.
وی بیان کرد: این میزان تسهیلات برای نوسازی ۲ هزار و ۲۰۰ واحد مسکونی در بافت فرسوده دوگنبدان پرداخت شده است.
راغ پور اظهار داشت: بازسازی سه هزار واحد مسکونی در محله مسکونی بافت فرسوده دوگنبدان در قالب طرح احیای بافت فرسوده باید نوسازی شود.
وی ابراز کرد: برای ساخت هر واحد مسکونی ۵۰۰ میلیون ریال وام بانکی ارزان قیمت و ۲۱۰میلیون ریال تسهیلات بلاعوض پرداخت می شود.
راغ پور افزود: با پیگیری های انجام شده میزان تسهیلات بافت فرسوده دوگنبدان ۲ برابر افزایش یافت.
وی تصریح کرد: تسهیلات بانکی با سه سال دوره تنفس، پنج درصد کارمزد و ۱۲ سال دوره بازپرداخت پرداخت شده است.
راغ پور اظهار داشت: جمع آوری انشعابهای برق، آب و گاز، تخفیف در پروانههای ساختمانی و ضمانت زنجیرهای از دیگر مشوق های ارائه شده برای احیای بافت فرسوده شهر دوگنبدان است.
وی ابراز کرد: زیباسازی، ایمن سازی و رونق اشتغال بخش مسکن در پروژه ملی نوسازی بافت فرسوده را از پیامدهای احیای بافت فرسوده شهر دوگنبدان می باشد.
راغ پور گفت: ۲۱۸ پلاک در ضلع جنوبی بافت فرسوده دوگنبدان باید جابجا شود که برای جابجایی این واحدها بیش از ۲ هکتار زمین مورد نیاز است.
وی تصریح کرد: در صورت تامین زمین از سوی راه و شهرسازی به این متقاضیان تسهیلات بافت فرسوده پرداخت خواهد شد.
بافت فرسوده دوگنبدان در زمینی به میزان ۱۶۴ هکتار در هشت محله این شهر واقع شده و در این محلات بیش از ۲۵هزار خانوار سکونت دارند.
طرح بازآفرینی بافت فرسوده شهر دوگنبدان هم اکنون در محله های لبنان , رادک , سادات، کیامرثی و سعدی در دست اجرا ست.