به گزارش خبرنگار ایرنا، «علیرضا قاسمی فرزاد» روز چهارشنبه در جلسه شورای سیاستگذاری دومین کنگره ملّی هشت هزار شهید استان همدان اظهار داشت: تولید محتوای رسانهای در تبیین ابعاد زندگی و سیره همه شهدای وطن، وقایع تاریخی استان در عرصههای مختلف و نمود دادن به اقدامات در ارتقای عملکرد کنگره راه گشا است.
وی با اشاره به اینکه شهدای والامقام قهرمانان جاودانه و اسطوره های فراموش نشدنی تاریخ ایران اسلامی هستند ادامه داد: عزت و اقتدار نظام و امنیت و آرامش کشور مرهون و مدیون رشادت های خالصانه شهیدان است.
استاندار همدان خاطرنشان کرد: شهدا، اسطورهها و قهرمانان ملّی کشور هستند و به تعبیر حضرت امام خمینی (ره) «شهدا هر کدام یک امامزادهاند» بنابراین باید مقام و شأن آنها در جامعه دیده شود.
قاسمی فرزاد عمقبخشی فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه را با مردمیسازی کنگره امکان پذیر دانست و خاطرنشان کرد: از ظرفیت و توانمندی جوانان و نوجوانان در راستای برگزاری کنگره شهدا استفاده شود.
استاندار همدان برگزاری هرچه باشکوهتر دومین کنگره هشت هزار شهید استان را یک وظیفه شرعی، ملّی و سازمانی برشمرد و خواستار استفاده از تجارب کنگره پیشین در راستای غنی سازی کنگره ملّی هشت هزار شهید استان شد.
قاسمی فرزاد با تاکید بر عمق بخشی به فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه اظهار داشت: برهمین اساس استفاده از ظرفیت اقشار مختلف و مردمی سازی کنگره میتواند راه گشا باشد.
وی بکارگیری از تمام ظرفیت های دستگاه های دولتی، رسانه ها و صدا و سیما را در راستای تبلیغ و اطلاعرسانی دومین کنگره ملی هشت هزار شهید استان موثر دانست و افزود: برگزاری کنگره شهدای استان همدان در سال ۱۴۰۲، بهانهای برای معرفی ارزشهای دفاع مقدس توسط رزمندگان، جانبازان و شهدای گرانقدر استان به نسل آینده است.
فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان نیز در این جلسه با اشاره به اینکه تاکنون ۲۰۰ برنامه از کمیته های ۲۱ گانه ارائه داده شده اظهار داشت: رونمایی از کتابت قرآن کریم به نام هر شهید، تکریم و سرکشی به خانواده های شهدا توسط مدیران و مسئولان ستاد کنگره، کاشت هشت هزار اصله نهال گرامیداشت شهدای استان از برنامه های پیش بینی شده در این کمیته ها است.
سردار «مظاهر مجیدی» آزادی ۲۲۰ نفر از زندانیان جرائم غیرعمد به نام کنگره ملی شهدای استان، برنامه ریزی ویزیت رایگان هشت هزار نیازمند در مناطق محروم با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی، اجرای ۸۰۰ برنامه آبروی محله، تدوین، تالیف و نشر ۸۰ کتاب فاخر، برپایی هشت هزار ختم قرآن کریم و زیارت عاشورا به نیابت شهدای استان از برنامه های شاخص اجرایی در این کنگره است.
وی، برگزاری ۱۰ کنگره شهرستانی و ۱۰ کنگره قشری تا قبل از برگزاری کنگره اصلی، ارائه بیش از ۴۰۰ برنامه توسط کمیته های ۲۱ گانه کنگره، احداث ۱۱ یادمان دفاع مقدس در سطح استان، ارائه هشت هزار عنوان خدمت در قالب مسکن محرومان، تهیه جهیزیه و پروژه های آبرسانی در راستای برگزاری هر چه با شکوه تر این کنگره پیش بینی شده است.
کنگره هشت هزار شهید استان همدان در سال ۱۴۰۲ برگزار می شود.