به گزارش ایرنا از اداره کل زندانهای استان تهران، سید حشمت اله حیات الغیب ضمن حضور در آستان امامزادگان عینعلی و زینعلی(ع) با خانواده های زندانیان و مراجعان دیگر گفت و گو کرد و در حاشیه این دیدارها اظهارداشت: زندان بخش ناگزیر از جامعه است و باید افرادی که مخل نظم، امنیت و آرامش شهروندان هستند، در آن جا نگهداری شوند ولی هدف عمده حبس، اصلاح و تربیت زندانی است و تلاش میکنیم با ابزارهای مختلف فرهنگی، اخلاقی، آموزشی و تربیتی، با ندامت از رفتار گذشته مسیر صحیح زندگی را با استفاده از آموزه های دینی در پیش گیرند.
وی با اشاره به لزوم حضور نهادهای مردمی در عرصه های خدمت و رفع گرفتاری از دیگران افزود: با همکاری نیکوکاران و از طریق ستاددیه، انجمن حمایت و مرکز مراقبت بعد از خروج، در سال گذشته تعداد یک هزارو ۱۱۹ زندانی بدهکار با پرداخت ۴۲ میلیارد تومان آزاد شده، به کانون خانواده های خود بازگشتند.
حیات الغیب گفت: کمک به نیازمندان یکی از مهمترین آموزههای دین اسلام و بسیار مورد تاکید است و چه خوب که در شبهای ماه پربرکت رمضان به یاری نیازمندان برویم و بهترین زمانی که انسان میتواند انفاق کند در مورد نیازمندانی است که موانعی مانند حبس، مشکلاتی برای خانواده هایشان به وجود آورده است.
وی اضافه کرد: برخی از این افراد، خانوادههای آبرومندی هستند و به گونهای زندگی می کنند که به نظر میرسد افراد بینیازی هستند، در انفاق پنهانی آبروی فرد نیازمند حفظ میشود.
حیات الغیب تاکید کرد: بر همین اساس و بنا بر برنامه کمکهای مومنانه که دستور مقام معظم رهبری است، با هماهنگی مرکز مراقبت بعد از خروج زندانیان استان تهران، گروههای سه نفره بدون جلب توجه همسایگان، به درب خانههای زندانیانی که امکان حضور در مددکاری زندان را ندارند، مراجعه کرده و کارت های هدیه و بسته های معیشتی به خانواده هایشان اهدا میکنند.