وحید مبین مقدم روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این میزان جا به جایی مربوط به شب و روز نوزدهم، بیست و یکم و بیست و سوم ماه رمضان کنونی بوده است.
وی اضافه کرد: ۴۸ هزار و ۹۶۲ نفر از این تعداد در شبهای قدر و بقیه در روزهای منتهی به شبهای قدر جا به جا شدند و سرویس دهی این ناوگان در شبهای قدر تا پایان مراسم ادامه داشت.
مدیرعامل شرکت بهرهبرداری قطار شهری مشهد با اشاره به جا به جایی ۵۱۳ هزار و ۶۸۲ مسافر در ایام منتهی به شبهای قدر سال ۱۴۰۰ گفت: میزان جا به جایی مسافر در ایام قدر امسال حدود ۶۰ درصد افزایش داشته است.
خط یکم قطار شهری مشهد به طول ۱۹ کیلومتر از پایانه غدیر نخریسی تا وکیل آباد اسفند ۱۳۸۹ به بهره برداری رسید و هم اکنون روزانه به طور میانگین ۱۳۰ هزار نفر در این مسیر جا بهجا میشوند. مسیر توسعه ۴.۵ کیلومتری این خط نیز از ایستگاه غدیر تا فرودگاه مشهد در دهه فجر سال ۱۳۹۴ به بهره برداری رسید.
عملیات حفاری ۱۴.۵ کیلومتری خط دوم قطار شهری مشهد نیز از منطقه رضاشهر به سوی منطقه طبرسی شمالی پانزدهم بهمن ۱۳۹۴ به پایان رسید و اسفند سال ۱۳۹۵ مرحله نخست این خط به طول هشت کیلومتر بهره برداری شد.
اواخر اسفند ۱۳۹۶ نیز با بهره برداری از ۲ کیلومتر دیگر از مسیر این خط، ایستگاههای سعدی و شریعتی به صورت آزمایشی به بهره برداری رسیدند و در سفر اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۷ رییس جمهور وقت به مشهد، این خط با خط یکم در ایستگاه شریعتی پیوند خورد و ادامه این خط در ایستگاه میدان شهید کاوه نیز ۱۸ مرداد همان سال بهرهبرداری شد.