به گزارش ایرنا، روابط عمومی و امور بین الملل استانداری اصفهان روز چهارشنبه به نقل از مهران زینلیان افزود: متولی اصلی در اجرای برنامه های مرتبط با احیای زاینده رود دستگاههای اجرایی هستند و استانداری نیز نقش راهبری و پشتیبانی خود را در این مسیر ایفا خواهد کرد.
وی که در جلسه کارگروه های تخصصی زاینده رود سخن می گفت ادامه داد: ارتباطات مناسب با نهادهای بالادستی، ذینفعان و ذیمدخلان در پیشبرد امور برای احیای زاینده رود ضروری است.
معاون امور عمرانی استانداری اصفهان اظهارداشت: نظارت مستمر مدیران دستگاهها بر فعالیتهای مرتبط با این موضوع، لزوم کاربردی و خروجی محور بودن جلسات کارگروهها، برگزاری منظم جلسات به صورت هفتگی، پاسخگو بودن و گزارشدهی کارگروهها به استانداری و استفاده از ظرفیت روابط عمومیها و واحدهای حقوقی دستگاهها برای دستیابی به هدف نامبرده ضرورت دارد.
جلسه کارگروه های تخصصی زاینده رود با معارفه مسوولان کارگروههای تخصصی قرارگاه آب استان اصفهان و احیای زاینده رود با حضور مدیران دستگاهها و مسوولان برگزار شد.
اصفهان وضعیت آبی نابسامان و کمسابقهای را در نیمقرن اخیر سپری میکند بطوریکه رودخانه زایندهرود در ۲ دهه اخیر از سد چم آسمان در شهرستان لنجان واقع در غرب استان تا تالاب گاوخونی به دفعات خشکانده و از مهر سال ۹۹ تاکنون نیز، این موضوع باز تکرار میشود.
زایندهرود که به طول افزون بر ۴۵۰ کیلومتر بزرگترین رودخانه منطقه مرکزی ایران به شمار میرود، در سالهای گذشته به دفعات خشک شده است.