به گزارش ایرنا، روسای دانشگاه کردستان و جهاد دانشگاهی استان به منظور توسعه همکاریها و بهرهگیری از ظرفیتهای یکدیگر، روز چهارشنبه تفاهمنامه همکاری امضا کردند.
رییس دانشگاه کردستان در جلسه عقد این تفاهم نامه ضمن تاکید بر ضرورت همکاری و هم افزایی ۲ طرف، اظهار داشت: موازی کاری نه به نفع مردم و نه به نفع هیچ یک از ما نخواهد بود.
رحمت صادقی با بیان اینکه امضای تفاهمنامه بهانهای برای توسعه همکاریهاست، افزود: باید برای اجرای همه بندهای تفاهمنامه تلاش کنیم و از ظرفیتهای یکدیگر به بهترین نحو و به منظور دستیابی به اهداف بهره بگیریم.
وی ضمن اشاره به ظرفیتهای جهاد دانشگاهی و نقش آن در همکاری با دانشگاه، ادامه داد: امیدواریم امضای این تفاهمنامه آغازی برای انجام کارهای بزرگتر و همکاری بیشتر این ۲ نهاد علمی با هم باشد.
رییس جهاد دانشگاهی کردستان نیز ضمن اشاره به توانمندیها و ظرفیتهای جهاد دانشگاهی، اظهار داشت: خاستگاه جهاد دانشگاهی، دانشگاه است به همین دلیل این ۲ نهاد نباید از هم جدا باشند بلکه باید در کنار یکدیگر و از ظرفیتها و پتانسیلهای یکدیگر استفاده کنند.
اکبر اسدی عدم استفاده از پتانسیلهای موجود در جهاد دانشگاهی را از دست دادن فرصت دانست و بر ضرورت بهره گیری از خبرگزاریهای ایسنا و ایکنا به منظور انعکاس اخبار دانشگاه، همچنین مرکز افکارسنجی ایسپا و مرکز پژوهشهای جهاد دانشگاهی برای انجام پژوهشهای کاربردی تاکید کرد.
امضا تفاهم نامه همکاری چهار جانبه دانشگاه کردستان با جهاد کشاورزی، منابع طبیعی و مرکز تحقیقات کشاورزی
همچنین تفاهم نامه همکاری بین روسای دانشگاه کردستان با جهاد کشاورزی، منابع طبیعی و مرکز تحقیقات کشاورزی به امضا رسید.
رییس دانشگاه کردستان در جلسهای که به منظور امضای این تفاهم نامه تشکیل شد، اظهار داشت: کشاورزی ظرفیت اصلی و استراتژیک استان است و به همین دلیل چنانچه بخواهیم برای استان کاری از پیش ببریم باید حتما کشاورزی را به عنوان محور اصلی مدنظر داشته باشیم.
رحمت صادقی افزود: خوشبختانه ارتباطات خوبی بین دانشگاه و سازمانهای جهاد کشاورزی و منابع طبیعی وجود دارد و هدف از این ارتباط ورود علم و دانش به عرصه کشاورزی به منظور اقتصادیتر کردن این حوزه است.
وی اضافه کرد: امیدواریم این تفاهم نامه موجب شود ما جدی تر و عملیاتیتر در این زمینه ورود کنیم و تلاش کنیم تا بخشی از پژوهشها را به سمت نیازها و مشکلات کشاورزی استان سوق دهیم و امیدواریم نتایج خوبی برای استان در بر داشته باشد.
رییس دانشگاه کردستان ادامه داد: باید سعی کنیم ارتباط دانشگاه و بخش اجرا چنان تنگاتنگ شود که بدون همکاری و بهره گیری از ظرفیتهای یکدیگر امکان ادامه فعالیت نداشته باشند.
در ادامه روسای منابع طبیعی کردستان، جهاد کشاورزی استان و مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی نیز ضمن تاکید بر ضرورت بهرهگیری از ظرفیت علمی دانشگاه کردستان در حوزههای مربوطه، خواستار اجرای همه بندهای تفاهم نامه و عملیاتی کردن آن شدند.
دانشگاه کردستان با ۱۲ هزار دانشجو، ۴۰۰ عضو هیات علمی، ۵۰۰ کارمند و حدود ۲۲۰ رشته مقطع دارد و دارای ۸ دانشکده است.