به گزارش ایرنا،سید علی سجادی روز چهار شنبه در نشست کار گروه اشتغال گچساران افزود: این تعداد طرحهای اشتغالزایی در زمینه های پرورش دام سبک و سنگین، زنبورداری، تولید پوشاک، صنایع دستی، پرورش طیور ، قالیبافی و مشاغل خدماتی بوده است.
وی بیان کرد: برای اجرای این تعداد طرح ها ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده است.
سجادی ابراز کرد: بیش از ۳۰۰ طرح خرد اشتغالزایی امسال از سوی بنیاد برکت در گچساران اجرا خواهد شد و سقف تسهیلات پرداختی به این طرح ها یک میلیارد ریال است.
مجری طرح های بنیاد برکت کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: هدف بنیاد ستاد اجرایی امام از اجرای این طرح ها محرومیت زدایی و بهبود وضعیت معیشتی اهالی ساکن روستاها و مناطق محروم است.
سجادی ادامه داد: این میزان تسهیلات به زنان سرپرست خانوار، متقاضیان بیکار و افراد با درآمد ماهیانه کمتر از ۱۰ میلیون ریال پرداخت شده است و تعداد طرح های کارگاهی بیش از ۱۰ میلیارد ریال ذیل تفاهم نامه های بنیاد برکت با نهادهای مختلف جهت استفاده از تبصره ۱۸ قانون بوجه تا پایان خرداد امسال پرداخت می شود.
وی بیان کرد: بنیاد برکتِ وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) این تعداد طرح را در قالب مدل اشتغالزایی اجتماعمحور «سحاب» (سرمایهگذاری حمایتی اشتغالزایی برکت) اجرا کرده است.
مجری طرحهای اشتغالزایی بنیاد برکت در کهگیلویه و بویراحمد گفت: امسال برای پرداخت تسهیلات بانکی اشتغالزا به منظور تکمیل یا راه اندازی کارگاه های کوچک و متوسط در کهگیلویه و بویراحمد برنامه ریزی شده است.
وی ادامه داد: برای راه اندازی یا تکمیل کارگاه های کوچک تا سقف پنج میلیارد ریال با ۶ تا ۱۰ درصد سود و به منظور راه اندازی کارگاه های متوسط ۱۰۰ میلیارد ریال تسهیلات بانکی پرداخت می شود.
پرداخت ۲۰۲ میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی از سوی کمیته امداد گچساران
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) گچساران گفت: ۲۰۲ میلیارد ریال تسهیلات از ابتدای سال گذشته تاکنون برای اشتغالزایی در اختیار مددجویان زیر پوشش این شهرستان قرار گرفته است.
محمد خادمی افزود:این میزان اعتبار در قالب تسهیلات بانکی برای اجرای ۴۸۰ طرح به مددجویان زیرپوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) گچساران پرداخت شده است.
وی تاکید کرد:این طرح ها در زمینههای کشاورزی، دامپروری، صنایع دستی و خدمات اجرا شده است.
خادمی اظهار داشت:براساس برنامه ریزی انجام شده امسال نیز قرار است ۶۰۰ طرح اشتغالزا در گچساران اجرا شود و همچنین ۱۵۰ فرصت شغلی از طریق معرفی به کاریابی های شهرستان ایجاد می شود.
وی ابراز داشت: پرداخت تسهیلات اشتغال با هدف توانمندسازی و خودکفایی مددجویان تحت حمایت این نهاد حمایتی انجام می شود.
رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) گچساران گفت: اشتغال مهم ترین راه توانمندسازی مددجویان شهرستان برای کاهش وابستگی آنان به مستمری این نهاد حمایتی است.