به گزارش ایرنا ؛ در گزارش خبرگزاری افه اسپانیا آمده است : ایرانی های مومن امسال نیز مطابق معمول همه ساله در ماه رمضان با دعا برای برآورده شدن حاجات خود شب های قدر را به روز رساندند.
بر اساس اعتقاد شیعیان، در این سه شب مصادف با نزول قرآن به پیامبر اکرم (ص)، سرنوشت افراد رقم می خورد . خداوند در این شب ها دعاهای آنان را مستجاب کرده و گناهانشان را می بخشد و به همین خاطر است که شب های قدر از اهمیت بسیاری برای مومنان برخوردار است.
در زیارتگاه ( امامزاده ) علی اکبر (ع) واقع در شمال تهران ( چیذر ) جمعیت زیادی از جوانان گرفته تا سالمندان برای دعاهای شبانه گرد هم آمدند.
آقای حدادیان یکی از مسئولین این تکیه به خبرگزاری افه گفت که امیدوار است مومنان درخواست های بزرگی از خداوند داشته باشند و مثلا خواهان موفقیت های بزرگ برای جمهوری اسلامی ایران شوند . در این شب ها غسل برای پاکیزگی و قرآن به سر گرفتن علاوه بر دعاها و نمازهای گوناگون انجام می شوند.
وی به خبرنگار خبرگزاری افه اسپانیا گفت : در این زیارتگاه امسال حدود شش هزار نفر در شب های قدر حضور داشتند ولی همین مرکز پیش از همه گیری کووید19 پذیرای 23 هزار نفر بود .
در این زیارتگاه 587 شهید به خاک سپرده شده اند و شهادت فرهنگی بسیار ریشه دار در اسلامی شیعی است . مشاهده قبرهای این شهدا لرزه بر تن انسان می اندازد. قبرها به یک خط هستند و روی هر یک از آن ها تصویر شهید دیده می شود. در پایان ردیف قبرهای این شهدا گنبد زیارتگاه مشاهده می شود که چراغ های سبز آن روشن هستند.
این قبرها متعلق به شهدای جنگ (تحمیلی عراق علیه ایران ) و دانشمندان هسته ای هستند که توسط اسرائیل به شهادت رسیدند. آخرین شهید مدفون در این محل پسر خود آقای حدادیان است که عضو نیروی بسیج بوده و در سال 2017 شهید شد.
خبرگزاری اسپانیا در گزارش خود می افزاید : بسیاری از افرادی که برای شرکت در مراسم قدر به این زیارتگاه آمده اند دقیقا به خاطر وجود این شهدا به اینجا می آیند. یکی از آن ها به خبرگزاری افه گفت که از روح شهدا که جان خود را در راه خدا دادند ، کمک و استمداد می طلبد.
برای شیعیان روزها و شب های قدر معنای خاص دیگری نیز دارد زیرا در شب نوزدهم ماه رمضان امام اول آن ها ( حضرت علی علیه السلام ) ضربت خورد و دو روز پس از آن شهید شد. به همین دلیل است که در محله چیذر جایی که این زیارتگاه واقع شده، شاهد پوستر تصاویر شهدا و پارچه های سیاه که زیارتگاه با آن ها پوشانده شده اند هستیم.
تقریبا همه لباس مشکی و تیره بر تن داشتند . در زیارتگاه جای سوزن انداختن نبود و مردم حتی مجبور شده بودند برای حضور در این جمع به دیوار تکیه داده و دعا بخوانند. این منطقه و این زیارتگاه مثالی از روح مذهبی است که در سراسر ایران و کلیه مراکز مذهبی در جریان است.
خانم نرگس خسروی 29 ساله به خبرگزاری افه گفت که همیشه وقت خوبی برای دعا کردن است، اما شب های قدر و دعاهای جمعی لطف دیگری دارند و خداوند همیشه خواسته هایی او در این شب را برآورده کرده است.
لازم به ذکر است که این گزارش در خبرگزاری افه، ویدئوی آن در یوتیوب و افه و گزارش مفصل آن نیز در روزنامه لاوانگواردیا منتشر شده است.