یاسوج - ایرنا - مدیرکل مدیریت بحران کهگیلویه وبویراحمد گفت: با توجه به رو به گرمی نهاد هوا می طلبد برای مدیریت بحران بخصوص آتش سوزی های احتمالی منابع مرتعی و جنگلی همه دستگاه ها در این استان برای مقابله پیش بینی، پیشگیری و آمادگی را در اولویت خود قرار دهند.

به گزارش ایرنا، علیرضا نیکروز شامگاه چهارشنبه در نشست مدیریت بحران شهرستان کهگیلویه  با اشاره به اینکه مدیریت بحران یکی از مهمترین جلسات استانی است اظهارداشت: باید همه نهادهای دولتی و خصوصی طی یک هفته نسبت به معرفی نیروی انسانی و تجهیرات خود به فرمانداری کهگیلویه در موقع اتش سوزی اقدام کنند.

وی بیان کرد: با توجه به اینکه بیشتر آتش سوزی ها در حوزه کشاورزی رخ می دهد این نهاد موظف است با آگاهی بخشی کشاورزان در خصوص ممنوعیت سوزاندن کاه و کلش اقدام کند.

نیکروز بر آمادگی  ۲۴ ساعته مدیران در موقع آتش سوزی تاکید کرد و افزود: از تمام ظرفیت شهرستانها برای مقابله با بحران باید استفاده شود.
وی استفاده از ظرفیت سازمانهای مردم نهاد در مقابله با بحران را مهم دانست و گفت: تامین تجهیزات مورد نیاز این گروه باید مورد توجه مدیران شهرستانی نیز باشد.

نیکروز اضافه کرد: سیستم تشویق و تنبیه در مدیریت بحران بخصوص آتش سوزی لحاظ خواهد شد .

مدیرکل منابع طبیعی کهگیلویه وبویراحمد گفت: با توجه به کمبود تجهیزات مقابله با آتش سوزی به زودی تجهیزات جدیدی از تهران تامین خواهد شد.

سعید جاوید بخت تصریح کرد: از آنجا که  مدیریت و مهار آتش سوزی های احتمالی به تنهایی از  عهده منابع طبیعی خارج است می طلبد همه نهادها در این راستا همکاری کنند.

وی بدون اشاره به سطح  و یا آماری از آتش سوزی های استان افزود: میزان خسارت آتش سوزی در سطح استان طی سالهای گذشته بسیار زیاد بوده است.

سرپرست حفاظت محیط زیست کهگیلویه وبویراحمد نیز در این جلسه گفت: می طلبد برای مقابله با بحران اتش سوزی سیستم پیامکی برای اطلاع رسانی و اقدام به موقع  راه اندازی شود.

اسلام جاودان آموزش نیروها برای مقابله با اتش سوزی را بسیار مناسب دانست و گفت: باید از همه ظرفیت ها برای مقابله با آتش سوزی های احتمالی بخصوص در مناطق حفاظت شده استفاده کرد.

وی بر صدور بیمه نامه بی نام برای افردادی که در آتش سوزی دچا خسارت می شوند نیز تاکید کرد.

فرماندار کهگیلویه نیز در این جلسه با اشاره به آتش سوزی های سال گذشته افزود: بیشتر این اتش سوزی عمدی و در حوزه کشاورزی بوده است.

سید عبدالعزیز موسوی اصل اظهارداشت: باید مدیران شهرستان قبل از هرگونه  آتش سوزی تجهیزات مورد نیاز خود را از مسئولان استانی مطالبه کنند.

سال گذشته در شهرستان ۱۳۲ هزار نفری کهگیلویه ۱۰ فقره اتش سوزی به وسعت ۲۲۳ هکتار اتفاق افتاد.