مراغه- ایرنا- معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مراغه با بیان اینکه مرکز حمایت از سرمایه‌گذاری و توسعه این شهرستان در ۲۰ مرداد سال ۹۷ راه‌اندازی شد اما در ۲ سال گذشته عملا غیرفعال و راکد بود، گفت که با ایجاد بستر مناسب و توان متخصصان، فعالیت این مرکز دوباره از سرگرفته شد.

داود اسدیان عصر روز چهارشنبه در جلسه مرکز حمایت از سرمایه‌گذاری و توسعه مراغه که با حضور روسای دستگاه‌های متولی و سرمایه‌گذاران و مدیران صنایع برگزار شد، اظهار داشت: زمینه سازی و ایجاد بستر مناسب برای سرمایه گذاری در بخش هایی مختلف، حذف پیچ و خم های اداری با هدف تسهیل در امر سرمایه گذاری با حضور و مشارکت دستگاه‌های اجرایی، خدمات رسان و بخش های خصوصی از رویکردها و اهداف این مرکز مهم اقتصادی است.

وی اضافه کرد: حضور نخبگان اجتماعی و اقتصادی، راه‌اندازی دوباره کمیته‌های مختلف، روان‌سازی دریافت استعلام ها و صدور مجوزهای لازم از سوی ادارات مربوطه و حمایت تسهیلاتی از دیگر اقدامات این مرکز برای حمایت از سرمایه گذاری بخش خصوصی در این شهرستان خواهد بود.

فرماندار مراغه با تاکید براینکه در حوزه‌های مختلف ظرفیت بسیار بالایی داریم، افزود: باید همه برای توسعه، آبادانی، اشتغال، رشد و تعالی مراغه قدم برداریم و از نیروهای متخصص و فرهیخته که اصلی‌ترین پتانسیل‌های شهرستان محسوب می شوند، استفاده کنیم.

وی ادامه داد: امیدواریم با تشکیل اتاق فکر و اندیشه برای سرمایه‌گذاری، شاهد پذیرایی و استقبال مناسب از سرمایه‌گذاران در شهرستان باشیم.

فرماندار مراغه اعلام کرد: بخش کشاورزی یکی از مهمترین حوزه‌های شهرستان است و در این بخش سالانه بالای ۴۰۰ هزار تن تولید داریم که متاسفانه آورده آنچنانی برای شهرستان مراغه ندارد.

اسدیان تاکید کرد: متاسفانه کشاورزی شهرستان با فناوری‌ها و تکنولوژی روز ارتباط ندارد و باید در رویکردها تجدید نظر داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه شاهد رشد بی‌رویه باغات در روستاهای شهرستان هستیم، تصریح کرد: طبق گفته مسئول جهاد کشاورزی مراغه شاهد تغییر کاربری در بیش از ۱۳ هزار هکتار از اراضی شهرستان هستیم.

وی خواستار تغییر سیستم آبیاری و مدیریت صحیح منابع آب در شهرستان شد و خاطرنشان کرد: کمبود آب یکی از اصلی‌ترین مشکلات شهرستان و کشور است و این مشکل به یکی از اصلی‌ترین دغدعه‌ها و آسیب ها در صنایع تبدیل شده است.

اسدیان به سفر آتی رییس جمهور به استان اشاره کرد و افزود: امیدواریم در سفر رئیس جمهور به استان بتوانیم برای مراکز رشد و دانش‌بنیان، بخش درمان، راهداری، حوزه شهری، گردشگری و صنایع تبدیلی اعتباراتی را جذب کنیم.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری مراغه نیز در این جلسه گفت: دستگاه‌های متولی نسبت به جذب سرمایه‌گذار تلاش کنند و حوزه برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری را همراه و در کنار خود بدانند.

حکیمه انتظاری تاکید کرد: در سال‌های گذشته در مرکز سرمایه‌گذاری و توسعه مراغه در راستای کاهش و رفع موانع سرمایه گذاری مصوبه های متعددی به تصویب رسیده است و امیدواریم با فعالیت دوباره مرکز شاهد خدمات بیستر در این حوزه و جذب سرمایه‌گذاران باشیم.

شهردار مراغه نیز در این جلسه گفت: متاسفانه در شهرستان مراغه در حوزه مسائل اقتصادی ضعیف عمل کردیم و دچار سیاسی کاری شده‌ و موجب فرار سرمایه‌گذاران شده‌ایم.

محمد مقتومی گردشگری را جز اولویت های شهرداری مراغه دانست و بیان کرد: حوزه گردشگری بزرگترین پتانسیل برای مراغه است و خوشبختانه گردشگری در سند توسعه چشم‌انداز مراغه لحاظ شده است.

به گفته شهردار مراغه محدودیت اختیارات دستگاه‌های شهرستانی موجب نارضایتی سرمایه‌گذاران شده و انتظار داریم اختیارات برخی از کمیسیون‌ها که در حال حاضر در استان است به شهرستان داده شود.