به گزارش ایرنا، سید هادی صالحی روز پنجشنبه در نشست شورای اداری شهرستان فارسان که با حضور استاندار چهارمحال و بختیاری برگزار شد، اظهار داشت: ظرفیتهای قابل توجهی در شهرستان در سه بخش صنعت، کشاورزی و گردشگری وجود دارد که با بهرهگیری از دانش روز و فناوریهای نوین میتوان این ظرفیتها را در توسعه شهرستان به خدمت گرفت.
وی به تشریح مختصات شهرستان فارسان پرداخت و گفت: این شهرستان دارای ۱۰۵ هزار و ۷۲۸ نفر جمعیت است و سه هزار و ۸۰۰ نفر هم جمعیت عشایری دارد که در مساحت پنج هزار و ۵۸۵ کیلومترمربعی شهرستان پراکنده شده است.
صالحی تصریح کرد: این شهرستان ۳.۵ درصد مساحت استان را به خود اختصاص داده و ۱۱ درصد محصولات کشاورزی استان را تولید میکند.
به گفته سرپرست فرمانداری فارسان، ۱۴ درصد نقاط گردشگری و هفت درصد نقاط تاریخی استان در شهرستان فارسان واقع شده است.
صالحی با اشاره به فعالیت ۶ مرکز دانشگاهی در شهرستان فارسان، اظهار داشت: پنج هزار دانشجو در این مراکز مشغول تحصیل هستند.
وی، ایجاد سینما و مجتمع فرهنگی را از مهمترین ضرورتهای شهرستان فارسان در حوزه فرهنگ برشمرد و گفت: همچنین تکمیل مجتمعهای فرهنگی و هنری باباحیدر و جونقان و ایجاد کتابخانههای عمومی و مصلی جزو مطالبات بخش فرهنگ این شهرستان است.
سرپرست فرمانداری فارسان خاطرنشان کرد: همچنین در حوزه آموزش و پرورش ۹ باب مدرسه در سه بخش شهرستان در دست احداث است که باید روند آن تسریع شود.
صالحی ادامه داد: توسعه و تجهیز مدارس شهرستان و اردوگاه دانشآموزش و پرورش و فرهنگیان دهشچمه، خانه معلم در بخشهای جونقان و باباحیدر و افزایش ظرفیت خانه معلم بخش مرکزی در شهر فارسان از دیگر طرحهای شهرستان به شمار میرود.
وی، احداث دانشکده پرستاری شهرستان فارسان را از مهمترین مطالبات این شهرستان برشمرد و گفت: به واسطه قابلیتهایی که وجود دارد میطلبد این طرح در شهرستان اجرایی شود.
سرپرست فرمانداری فارسان به قابلیتهای شهرستان در حوزه گردشگری نیز اشاره کرد و گفت: تکمیل و تجهیز و تعمیر خانه مشروطیت استان که بر اساس قانون باید در اختیاری شهرداری قرار گیرد و سنگ نوشته مشروطیت در پیرغار از مهمترین اقداماتی است که باید در این حوزه شکل گیرد.
صالحی، رفع تداخلات و حریمها را از مهمترین نیازهای شهرستان عنوان کرد و افزود: این موضوع در حوزه گردشگری مشکلاتی ایجاد کرده است.
وی با بیان اینکه مرکز شهرستان فارسان از وجود شهرک صنعتی بیبهره است، اظهار داشت: همچنین میطلبد زیرساختها در نقاط صنعتی شهرستان ایجاد شود.
سرپرست فرمانداری فارسان همچنین پیشنهاد داد تا سه پارک بانوان در این شهرستان ایجاد شود.
صالحی همچنین به طرحهای حوزه آب شهرستان فارسان اشاره کرد و گفت: تکمیل جاده سدباباحیدر، جاده دسترسی به آن و شبکه آبرسانی از خروجی سد تا آخرین نقطه شهرستان از مهمترین این طرحها به شمار میرود.
وی بیان داشت: مطالعه سد گوجان و فاضلاب شهرها و اصلاح شبکه آبرسانی شهرستان از دیگر ضرورتهای شهرستان در حوزه آب به شمار میرود.
سرپرست فرمانداری فارسان گفت: احداث فاز دوم بیمارستان سیدالشهدا و تجهیزات برای این بیمارستان و ایجاد تجهیزات در بیمارستان سینا از نیازمندیهای شهرستان در بخش سلامت است.
صالحی با اشاره به مشکلات این شهرستان در مدیریت پسماند، اظهار داشت: با توجه به کمبود فضا در دفع پسماندها با مشکل جدی روبرو هستیم و نیاز است که کارخانه پسماند در شهرستان ایجاد شود.
امام جمعه فارسان نیز گفت: راهاندازی شهرک صنعتی در مرکز شهرستان فارسان مشکل بیکاری در این منطقه را رفع میکند.
به گزارش خبرنگار ایرنا، حجتالاسلام محسن ملکپور در این نشست تاکید کرد: این شهرستان سرمایهگذاران توانمندی دارد که در صورت راهاندازی شهرک صنعتی در مرکز شهرستان میتوان نسبت به اشتغالزایی، کاهش نرخ بیکاری و رونق اقتصادی کمک کرد.
وی توجه به تلاش برای توسعه مشاغل خانگی و خُرد و جذب سهمیه تسهیلات آن را ضروری دانست و افزود: تکمیل و بهرهبرداری از طرحهای عمرانی شهرستان فارسان مانند تونل فارسان به دشتک و سد گُرگک جونقان در دستور کار قرار گیرد.
ملکپور تصریح کرد: مدیران کل دستگاههای اجرایی استان برای تکریم و معارفه روسای ادارات شهرستانی با مسوولان شهرستان هماهنگی کنند تا شرایط کلی شهرستان در انتصابهای جدید رعایت و لحاظ شود.
به گزارش ایرنا، فارسان در ۳۵ کیلومتری مرکز چهارمحال و بختیاری واقع شده است.