حسین قدیمی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا، با بیان اینکه در کشور به طور میانگین ۳۵ درصد انرژی برق در بخش صنایع مصرف میشود، افزود: این رقم در استان اردبیل ۲۸ درصد بوده و هفت درصد از متوسط کشوری کمتر است.
وی اظهار کرد: این امر بیانگر این است که اردبیل هنوز از صنعتی شدن فاصله دارد و بیشتر انرژی برق استان در سایر بخشها از جمله بخش کشاورزی و خدمات مصرف میشود.
وی با بیان اینکه در سالهای اخیر برق مصرفی بخش صنعت استان افزایش داشته است، اضافه کرد: امیدواریم با اجرای طرحهای بزرگ و راهاندازی واحدهای تولیدی علاوه بر صنعتی شدن استان، شاهد اشتغال جوانان و توسعه و رونق اقتصادی منطقه باشیم.
او بیان کرد: در حال حاضر امسال هیچگونه اعمال محدودیت و مدیریت مصرفی برای برق صنایع استان ایجاد نشده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل با بیان اینکه هماکنون میزان تولید برق نسبت به میزان مصرف برتری دارد، گفت: با توجه به اینکه ماههای گرم از خردادماه آغاز و تا آخر شهریور ماه ادامه دارد، اگر نیازی به اعمال محدودیت در این بازه زمانی باشد، متناسب با شرایط اطلاعرسانی خواهد شد.
قدیمی با اشاره به اینکه مدیریت مصرف انرژی و برق کاهش هزینه تولید را به دنبال دارد، افزود: هزینه کمتر با استفاده بهینه برق امکانپذیر است.
وی اظهار کرد: مصرف بیرویه برق در واقع اتلاف انرژی و هدر رفت سرمایه کشور است و همه باید تلاش کنند با فرهنگسازی و اطلاعرسانی از این نعمت خدادادی استفاده درست و بهینه شود تا سرمایه کشور هدر نرود.
او خواستار همکاری بیش از پیش مشترکان با خدمتگزاران خود در بخش تامین انرژی برق با رعایت اصول بهرهوری انرژی و جلوگیری از مصارف مازاد شد و بیان کرد: برای ایجاد تعادل بین عرضه و تقاضا، بهترین و اقتصادیترین روش صرفهجویی، مدیریت و اصلاح الگوی مصرف است.
قدیمی اضافه کرد: صرفهجویی، اصلاح الگوی مصرف و مدیریت مصرف برق به معنای مصرف نکردن و کاهش رفاه جامعه نیست بلکه صحیح مصرف نمودن و کاربرد منطقی و خردمندانه از انرژی الکتریکی است.
۱۰۰ درصد جمعیت شهری و ۹۹/۹ درصد جمعیت روستایی استان اردبیل از برق بهرهمند هستند.