به گزارش روز پنجشنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی شورای اسلامی شهر اهواز، احمد سراج با بیان اینکه اهواز بیش از این توان ناامنیها را ندارد، افزود: دستگاه قضایی باید هرچه سریعتر در خصوص انبارهای غیرمجاز زباله و زباله گردها تصمیم جدی بگیرد.
وی با اشاره به فعالیت حدود سه هزار زبالهگرد و ۱۲۰ انبار ضایعاتی غیرمجاز در اهواز ادامه داد: این تعداد بالای زباله گرد و انبار ضایعاتی غیرمجاز خطرهای بهداشتی و امنیتی فراوانی به همراه دارد که سرقت گسترده اموال عمومی در این شهر یکی از این خطرها است.
سراج گفت: تجهیزات برقی پارکها، بناها و معابر شهری پس از صرف هزینه فراوان برای اصلاح آنها به دفعات زیاد و در کمترین زمان ممکن مورد سرقت قرار میگیرند که این موضوع خسارتهای سنگینی را به اماکن عمومی اهواز وارد کرده و متاسفانه بازار سارقان و انبارهای غیررسمی را در این شهر پررونق کرده است.
وی افزود: دستگاه قضائی باید با توجه به مطالبه شهروندان هرچه سریعتر تصمیم جدی در خصوص انبارهای غیررسمی زباله اتخاذ و تکلیف آن را مشخص کند.
رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی اهواز اظهارداشت: کلانشهر اهواز بیش از این کشش ناملایمات در حوزه بهداشت و امنیت را از سوی انبارهای ضایعاتی غیررسمی ندارد.
رشد قارچگونه زبالهگردها در اهواز ناشی از اجرایی نشدن تفکیک زباله است
سراج رشد قارچگونه زبالهگردها در اهواز را ناشی از اجرایی نشدن تفکیک زباله در این شهر دانست و گفت: تفکیک زباله از مبدا علاوه بر بازیافت و جلوگیری از آسیب به محیط زیست باعث ایجاد درآمد برای مدیریت شهری میشود و باید به عنوان راهکاری برای پایان زباله گردی در اهواز به سرعت اجرایی شود.
وی با انتقاد از تردد موتورسیکلتهای زباله گرد فاقد پلاک در این شهر افزود: فعالیت پرتعداد و بدون ضابطه موتورسیکلتهای سه چرخ زباله گرد در سطح شهر میتواند موجب تصادف و حوادث جبرانناپذیری شود، ضمن اینکه جای تعجب دارد که چگونه این موتورها بدون برخورد قانونی در حال تردد آزاد در شهر هستند.
رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی اهواز با اشاره به اینکه راهنمایی و رانندگی باید مانع تردد موتورهای بدون پلاک شود، اضافه کرد: رفع این معضل مطالبه جدی شهروندان است و اگر این مسئله زودتر رفع نشود خطرهای آن روز به روز بیشتر خواهد شد.
به گزارش ایرنا، سرقت اموال عمومی در اهواز در سالهای اخیر به ویژه در یک سال گذشته در شهرهای مختلف خوزستان به ویژه اهواز تشدید شده است به گونه ای که تنها در سال گذشته ۹ هزار درب منهول فاضلاب و هزاران دستگاه پمپ و کنتور برق و همچنین کیلومترها کابل برق، مخابرات و فیبرنوری به سرقت رفته است.
یکی از نمونه های بسیار پر سر و صدای سرقت اموال عمومی در اهواز، سرقت بخشهای فلزی پل فولاد اهواز در سال گذشته است که حجم بلای این سرقت موجب ناایمنی پل و توقف چند هفتهای تردد خودروهای سبک و سنگین بر روی این پل بود.