گرگان- ایرنا - استاندار گلستان گفت: گردشگری این استان نیازمند سرمایه گذاری است و باید سهم این صنعت از تحقق رشد ناخالص درآمد منطقه و همچنین قرارگرفتن در سبد خانوارها مشخص شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا ، علی‌محمد زنگانه روز پنجشنبه در مراسم تجلیل از خادمین ستاد اجرایی خدمات سفر این استان در سالن جلسات استانداری اظهارداشت: در حکم صادره رییس جمهور برای استاندار به موضوع صنعت گردشگری تاکید و توجه ویژه شده است.

وی بیان کرد: برای رشد و توسعه استان یک سند چشم انداز ۱۴۰۴ در نظر گرفته‌ که به ۳۰ بخش تقسیم شده است این اسناد باید بر اساس برنامه تا قبل از شهریور ماه سال جاری در کارگروه تخصصی و اتاق هیات اندیشه‌ورز استان تدوین شود.

استاندار گلستان تاکید کرد: باید درآمد سرانه استان را به میانگین کشوری رساند، درآمد میانگین کشور ۶۰۰ میلیون ریال است اما این میزان در استان ۳۰۰ میلیون ریال برآورد شد و از سوی دیگر درآمد ناخالص گلستان ۵۶۰ هزار میلیارد ریال است که برای افزایش درآمد سرانه به میانگین کشوری باید درآمد ناخالص استان ۲ برابر شود.

زنگانه ادامه داد: در گلستان بر اساس سند آمایش پنج هزار فرصت سرمایه‌گذاری در نظر گرفته شده است.

وی یادآور شد: صنعت گردشگری وابسته به منابع عمومی نیست و با توجه به فرصت‌های سرمایه‌گذاری نشان می‌دهد وابسته به سرمایه گذاری است که فرمانداران باید در زمینه حضور سرمایه گذار مطالبه‌گر باشد و هیچ کس حق ندارد کار سرمایه‌گذار را بیش از ۱۰‌ روز نگه دارد.

استاندار گلستان اضافه کرد: پروژه ها باید به افرادی که اهلیت آنها در سرمایه‌گذاری ثابت شده داده شود و پروژه‌های نیمه تمام استان از سرمایه‌گذارانی که تمایل به ادامه کار ندارند خلع گردد.

زنگانه یادآور شد: فقر و فلاکت آسیب شدیدی به جامعه وارد می‌کند و اگر به دلیل مسائل اقتصادی فقر وارد شود اقتصاد زمین خواهد خورد.

وی خاطرنشان کرد: گلستان جزو ۱۰ استان برتر کشور در زمینه نعمت‌های خدادادی است و باید برای مردم از این ظرفیت‌ها استفاده کنیم و نباید در مسیر راه خسته شویم.

استاندار گلستان گفت: ما در ستاد خدمات سفر سال جاری با افزایش بیش از ۴۰ درصدی ترددها مواجه بودیم و دغدغه ارائه خدمات پیشگیری از مخاطرات را داشتیم که همچون سنوات گذشته کمیته‌های دوازده گانه زیر مجموعه ستاد را تشکیل دادیم و از سوی دیگر برای کاهش میزان تلفات ناشی از تصادفات پویش منفی ۲۰ را برای اولین بار در کشور در گلستان به اجرا گذاشته شد که مورد استقبال و توجه خاصی قرار گرفت.

سرپرست اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گلستان گفت: در نوروز ۱۴۰۱ با توجه به انجام سفر هوشمند پس از سه سال (۹۸ بخاطز سیل، ۹۹ و سال قبل بخاطر کرونا) بیش از هشت میلیون بازدیدکننده از اماکن فرهنگی و تاریخی، مذهبی در استان ثبت شد.

رحمان فرمانی افزود: ۲۷۰ هزار نفر اقامت در ایام‌ نوروز در گلستان داشتیم و ۳۷ هزار ۶۸۰ نفر با قطار و ۱۱ هزار و ۵۳۶ نفر با هواپیما وارد گلستان شدند.

وی تصریح کرد: ۹ هزار و ۲۳۶ خانوار در قالب ۴۲ هزار نفر در ۹۳۶ کلاس و مجموع ۱۰۷ مدرسه اقامت داشتند.

به گفته وی طی این ایام ۴۱ بازارچه با مجموع ۳۱۸ غرفه در استان راه‌اندازی شد.