به گزارش ایرنا، جواد جنگی روز پنجشنبه در حاشیه بازدید از مدارس و کانون های جبرانی و تثبیت یادگیری دانش آموزان افزود: تعمیق یادگیری و تقویت بنیه علمی، حمایت از دانش آموزان لازم التوجه و کاهش افت تحصیلی، تکرار پایه و ترک تحصیل به ویژه در پایه های اول و دوم ابتدایی مهمترین هدف از تشکیل این کلاس ها است.
وی ادامه داد: علاوه بر این کانون ها و مدارس یاد شده، کلاس های جبرانی و فوق برنامه نیز در ۶۷۱ مدرسه استان در روزهای پنج شنبه برگزار می شود.
مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان غربی گفت: باید به گونهای تلاش شود تا با اجرای طرح «جبران و تثبیت یادگیری» آسیبهای ناشی از افت تحصیلی که در دوره ابتدایی به ویژه کلاس اولیها بیشتر است، به حداقل برسد.
جنگی افزود: از آنجا که یادگیری مهارت های پایه، سنگ بنای یادگیری های بعدی است؛ اکنون با همکاری معلمان، طرح تثبیت و جبران یادگیری مهارت های پایه دانش آموزان دوره ابتدایی با جدیت دنبال شده است.
وی با بیان اینکه در مرحله اول اجرای طرح، ارزیابی روی دانشآموزان انجام و بر اساس نتایج ارزشیابی اول «دانشآموزان نیازمند تلاش و قابل قبول» شناسایی شده اند افزود: چنانچه دانش آموزی در مهارت نوشتن و خواندن ضعف اساسی داشته باشد توسط مدیر مدرسه شناسایی میشود تا این ارزیابیها مورد بررسی قرار گرفته و با استفاده از ظرفیت هایی موجود ظرفیت مکمل یادگیری در اختیار آنها قرار داده شود.
به گزارش ایرنا، بخشنامه «طرح جبران و تثبیت یادگیری» به تمام مدارس کشور از طریق وزارت آموزش و پرورش ارسال شده است و به موجب آن تمام دانش آموزانی که در کارنامه آنها برای درس های «فارسی» و «ریاضی» دوره اول ابتدایی و در درس های «فارسی»، «علوم» و «ریاضی» دوره دوم ابتدایی قابل قبول و نیازمند تلاش منظور شده است، مشمول این برنامه جبرانی می شوند.
آذربایجان غربی دارای بیش از ۳۰۰ هزار نفر دانش آموز در مقطع ابتدایی است.