اصفهان - ایرنا - استاندار اصفهان گفت: لازم است فضاهای دانشجویی کشورمان به دهه ۶۰ تا ۷۰ برگردد و بر پایه و محور دغدغه‌مندی باشد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سید رضا مرتضوی پنجشنبه شب در جلسه هم اندیشی با دانشجویان اصفهان اظهار داشت: انتظار ما از تشکل های دانشجویی بسیار بیشتر است بطوریکه در دیدار نخست ما با دانشجویان قرار به ارائه راهکار از سوی آنها برای حل بحران و مشکلات اصفهان بود و اینکه الگویی برای ارتباط استانداری و دانشجویی ارائه دهند که هیچ یک انجام نشد.

استاندار اصفهان با اشاره به اینکه از تمام طرح های دانشجویی در جهت حل مشکلات اصفهان حمایت می‌کنیم، اظهار داشت: از دانشجویان می خواهیم که همه راه حل ها را مکتوب در اختیار استانداری قرار دهند تا در کمیته های مربوطه بررسی شود. 

استاندار اصفهان گفت: تا آنجایی که تغییر مدیریت ها بطور کامل در اختیار ما بود از ظرفیت مدیران جوان، تحول گرا و انقلابی استفاده شد که از انتخاب فرمانداران این امر قابل اثبات است. 

وی درباره حضورش در ضیافت اتاق بازرگانی اصفهان تصریح کرد: سفره اشرافی نبود و نباید مجامع دانشجویی همانند اقشار دیگر دچار حواشی شوند بلکه لازم است با صحت سنجی و دقت، اخبار را رصد و در فضای رسانه ای که در اختیار دارند، منعکس کنند.

وی دلیل شرکت در این ضیافت را استفاده از ظرفیت و مسئولیت اجتماعی و کمک های جهادی و مومنانه و پشتیبانی چهار تا پنج هزار بنگاه اقتصادی عنوان کرد و افزود: اگر اصفهان رتبه نخست را در فعالیت های اقتصادی و صنعتی کشور دارد بدلیل وجود چند هزار واحد صنعتی است.

استاندار اصفهان با اشاره به اینکه عده ای بدنبال بی اعتبار کردن افرادی با اهداف از پیش تعیین شده هستند، ادامه داد: بر هم زدن برخی از محفل های سیاسی که حکم  پدرخوانده را دارد، هزینه دارد و به اعتبار زدایی منجر می‌شود.

مرتضوی با تاکید بر اینکه استانداری اصفهان هیچ مشکل و اختلافی با نمایندگان مجلس ندارد و فضای تعامل و صمیمانه ای برقرار است، گفت: برای سفر ریاست جمهوری همه مسائل را احصا و اولویت بندی کردیم و در اختیار معاونت اجرایی رییس جمهور قرار دادیم.

وی افزود: سفر رییس جمهور به اصفهان می‌تواند منشا اثر و برکات ویژه در روند حل مشکلات استان باشد.

رییس دانشگاه اصفهان نیز در این نشست گفت: وظایف دانشگاه در ۲ عرصه جهاد علمی و جهاد تبیین بنا شد که جهاد اول با هدف کاهش وابستگی کشور به خارج شکل گرفت و در عرصه های مختلف موفقیت های چشمگیر علمی را ثبت کردیم که باید به همت استادان و حمایت مسئولان این روند تداوم یابد.

حسین هرسیج ادامه داد: بدنبال مجازی شدن دانشگاه ها در دوران کرونا شاهد عمیق شدن شکاف نسلی و دور ماندن از برخی از ارزش های انقلابی شدیم. 
وی جهاد تبیین را در فضای امروز که با جنگ ادراکی و شناختی مواجه هستیم یک ضرورت خواند و تصریح کرد: استادان و دانشجویان در خط مقدم و سربازان این جنگ قرار دارند و ما بر خود موظف می‌دانیم جهاد تبیین را در جوار جهاد علمی قرار دهیم. 

به گزارش ایرنا، در این نشست ۱۰ تَن از نمایندگان تشکل های دانشجویی مسائلی همچون موازی کاری در محرومیت زدایی، نبود نظارت ها و کُندی در تغییر مدیریت ها، آب، ترویج سبک زندگی ایرانی و اسلامی، چالش ها و مشکلات منابع طبیعی، ورود دانشجویان برای حل مشکلات کلان استان از جمله فرونشست، اشتغال و ازدواج جوانان و حمایت از کشاورزان را مطرح کردند.

اصفهان با حدود ۲۰۰ هزار دانشجو، هفت هزار و ۲۰۲ عضو هیات علمی و ۱۸۰ دانشگاه و موسسه آموزش عالی، دومین استان دانشگاهی کشور است .