نیویورک - ایرنا - "اکبر محمد" نماینده بین الملل جنبش امت اسلام در آمریکا تاکید کرد: اتحادیه آفریقا باید همه سفرای خود را از سرزمین های اشغالی خارج و روابط خود را با این رژیم قطع کند.

"اکبر محمد" نماینده بین المللی لوئیس فراخان است. "ملت اسلام" یک سازمان مذهبی و سیاسی است که در ۱۹۳۰ میلادی در ایالات متحده توسط "والاس فرد محمد"  تأسیس شد و هدف آن مبارزه مسالمت آمیز با تبعیض علیه سیاهپوستان و مهاجران آفریقایی، به ویژه بر آمریکایی های آفریقایی تبار است.

 رهبر این جنبش اسلامی که افکار و عقاید اسلامی و سنت های آفریقایی تبار را آمیخته و ترویج می کند، لوئیس فراخان است که پیروان قابل توجهی در میان سیاهپوستان آمریکا دارد.

فراخان از مدافعان فلسطین بوده و در گذشته بارها برای همبستگی با انقلاب ایران، به کشورمان سفر کرده است.

"اکبر محمد" نماینده بین الملل جنبش امت اسلام در آمریکا در گفتگو با ایرنا درباره روز قدس افزود: ما باید یک موضع جهانی داشته باشیم و مطمئن شویم که مردم جهان متوجه آنچه در فلسطن جریان دارد و رنج فلسطینیان در میانه این جنگ در اروپای شرقی باشند.

 وی افزود: مردم فلسطین رنج بسیاری بر دوش کشیده اند و جامعه جهانی می توانست کارهای بسیاری برای کاهش درد و رنج فلسطینی‌ها انجام دهد همانند کاری که زمانی اتحادیه آفریقا علیه آپارتاید انجام داد.

آفریقا روابط خود با اسرائیل را قطع کند

نماینده بین الملل جنبش امت اسلام در آمریکا تصریح کرد: اتحادیه آفریقا باید همه سفرای خود را از سرزمین های اشغالی خارج و روابط خود را با این رژیم قطع کند.

وی تاکید کرد: در واقع شما باید کاری را انجام دهید که باعث شود آنها احساس کنند شما جدی هستید.  اگر چنین کارهایی صورت بگیرد، آنگاه فکر می‌کنم که شاهد چنین اقداماتی به مانند کشتن جوانان فلسطینی نباشیم.

اکبر محمد ادامه داد: ولی وقتی اسرائیل برای کارهایش هزینه ای نمی‌پردازد، به این سیاست ها ادامه می‌دهد. شما باید کاری انجام دهید که آنها وادار به توقف اعمال خود شوند.

این فعال مدنی آفریقایی - آمریکایی اظهار داشت: اسرائیل اکنون برای برقراری مجدد روابط و باز کردن سفارتخانه هایش به آفریقا بازگشته است. سوال این است که چرا دولت های آفریقایی‌ که رنج فلسطینیان را می‌بینند و متوجه رنج‌هایی می‌شوند که ما به عنوان سیاهپوستان آفریقایی با آن روبرو هستیم، روابط خود را با اسرائیل عادی می کنند؟ آیا قرار است همه چیز درپول خلاصه شود؟ اگر به آنها پول بدهند، سوال من است، ساکت خواهند شد؟ 

 فلسطینی‌ها باید نقاط حساس و ضعف اسرائیل را هدف قرار دهند

اکبر محمد در پاسخ به اینکه آیا آمریکا و دیگر قدرت های غربی ممکن است در آینده همان سیاست فشاری را که علیه رژیم آپارتاید آفریقای جنوبی به کار بردند، علیه رژیم آپارتاید اسرائیل به کار ببرند، گفت: آنها هرگز آماده انجام چنین کاری نخواهند بود.

نماینده بین الملل جنبش امت اسلام در آمریکا تصریح کرد: شما باید فشاری را که به آنها صدمه می زند به گونه ای اعمال کنید که مجبور شوند از سیاست سرکوب خود دست بردارند. وی افزود: آنها می خواهند این کار را انجام دهند تا بتوانند وضعیت خود را در این کشورها پس بگیرند. اما مواضع نرم این دولت ها به معنای این بود که اسرائیل به کارهایش ادامه خواهد داد. تا زمانی که رژیم آفریقای جنوبی احساس نکرد که  فشار خارجی ویران کننده نیست، به سیاست سرکوب سیاهپوستان ادامه داد و نمی‌خواستند تسلیم شوند.

وی تاکید کرد: فکر می‌کنم فلسطینی‌ها باید همین مسیر را بروند و نقاط حساس و ضعف اسرائیل را در عرصه بین المللی هدف قرار دهند.

اکبر محمد اضافه کرد: بنابراین اگر شما می خواهید رفتار نرمی داشته باشید و فکر می‌کنید با نرمش خود می توانید رفتار آنها را خوب کنید، اشتباه خواهد بود. باید فشار جدی بیاورید در غیر این صورت چیزی عایدتان نمی شود.

درد و رنج مردم فلسطین را نمی‌توان در معادلات نادیده گرفت‌

نماینده بین الملل جنبش امت اسلام در آمریکا درباره تاثیر سیاست عادی سازی روایط برخی رژیم های عربی با صهیونیست ها بر افزایش سرکوب فلسطینی ها گفت: ای کاش می‌شد درک کرد چرا برخی دولتهای عربی با اسرائیل رفت و آمد دارند و چرا آنها با وجود اینکه درد و رنج فلسطینی‌ها را می بینند، وارد این مسیر شده اند؟ چرا می‌خواهید با کسی دوست شوید که تنها چیزی که از شما می خواهد بهره برداری و گرو کشی خواهد بود؟

وی افزود: جالب این است که در پاسخ این سوالات می گویند شما معادلات استراتژیک را نمی‌فهمید ولی اتفاقا من آن را به وضوح می فهمم و درک می کنم. می توانم بخوانم، بشنوم و ببینم که مردم فلسطین با چه رنج های دردناکی روبرو هستند.

نماینده بین الملل جنبش امت اسلام تصریح کرد: نمی توان آن را در این معادلات نادیده گرفت. همانطور که در آمریکا نتوانستند ظلم به سیاهپوستان و کشتن آنها و تظاهرات اعتراضی به آن را نادیده بگیرند.

نظامیان رژیم صهیونیستی و شهرک‌نشینان صهیونیست از آغاز ماه مبارک رمضان حملات و تعرض‌های خود را به صحن‌های مسجد الاقصی و نمازگزاران فلسطینی تشدید کرده اند که در اثر این یورش ها ده‌ها فلسطینی مجروح و کشته‌ شده‌اند.

کشورهای غربی تاکنون یا به این تحولات واکنشی نداده یا با صدور بیانیه‌های منفعلانه خواستار کاهش تنش‌ها شده‌اند.