احمدرضا طالبیان روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه قایقرانان هفت سهمیه در مسابقات قهرمانی آسیا برای حضور در بازیهای پاراآسیایی کسب کردند اظهار داشت: نتایج خوبی در تایلند ثبت شد اما انتظار از قایقرانان ایرانی بالاتر بود. تمام رقیبان در این دوره از مسابقات به دلیل توزیع سهمیه بازیهای پاراآسیایی ۲۰۲۲ هانگژو، حضور داشتند. تجربه بسیار خوبی بود تا ورزشکاران ایران بعد از پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو در یک تورنمنت جدی محک بخورند. در این تورنمنت شهلا بهروزیراد موفق به کسب یک مدال نقره و یک برنز شد. مدال برنز وی در رشته غیر تخصصی بود و این بر روی عملکرد قایقران کرمانشاهی تاثیر گذاشت.
وی با بیان اینکه انتظار از بهروزیراد موفقیت در پارالمپیک بود عنوان کرد: در توکیو رقابت سخت بود و شرایط پارالمپیک کاملا متفاوت از مسابقات دیگر است. ناکامی بهروزیراد شاید برای وی یک شوک بزرگ بود و اکنون وی از آن شوک خارج شده است. البته این دختر قایقران بعد از حضور در ژاپن چند ماه در کرمانشاه بود و تمرینات کاملی نداشت. اکنون وی و سایر ملیپوشان زیر نظر «پدرو سنا» مربی برزیلی تیم ملی فعالیت دارند و امیدوارم این تمرینات در نهایت به کسب مدال پاراآسیایی منجر شود. خانم بهروزیراد این توانایی را دارد و میتواند در سکوی نخست قرار گیرد.
مربی تیم پاراقایقرانی ایران با تمجید از عملکرد رویا سلطانی نیز گفت: سلطانی در فینال KL۲ بانوان با زمان ۱:۰۳.۷۸۶ دقیقه مقام اول را کسب کرد و مدال طلا را به گردن آویخت او همواره در قاره کهن مدعی است و یکی از امیدهای اصلی ایران برای رسیدن به مدال پاراآسیایی به شمار میرود. در بخش مردان نیز اسلام جاهدی همچنان با قدرت به کار خود ادامه میدهد و مدال طلای قهرمانی آسیا نشان از آن دارد که وی در مسیر پیشرفت است.
دستیار «پدرو سنا» با اشاره به تاثیر این مربی بر نتایج ملیپوشان گفت: باید از فدراسیون تشکر کنم که این شرایط را فراهم کرد. مربی برزیلی بر تمام رشتهها نظارت دارد و بدون شک بخشی از موفقیت در مسابقات قهرمانی آسیا نتیجه تلاش او است. باید منتظر باشیم و نتیجه نهایی تمرینات را در بازیهای آسیایی و پاراآسیایی البته در صورت برگزاری آن ملاحظه کنیم. برای حضور در این مسابقات اقدامات خوبی در دستور کار قرار گرفته است و امید می رود که در تمامی رشتهها نتایج درخشانی کسب شود.
طالبیان در پایان این را هم گفت: تمرینات مستمر یکی از برنامههای فدراسیون برای موفقیت است. در سال ۱۴۰۱ ملیپوشان ۲ دوره تمرینی سپری کردند و دوره سوم نیز در دستور کار است. البته با توجه به تعویق بازیهای آسیایی به طور حتم برنامه تمرینی دچار تغییراتی خواهد شد. پیش از این قرار بود تا زمان اعزام به هانگژو هفت دوره تمرینی برای ملیپوشان در دستور کار قرار گیرد تا قایقرانان در بهترین فرم ممکن اعزام شوند.
مسابقات آبهای آرام و پاراکانو قهرمانی آسیا روزهای سوم تا هفتم فروردین در شهر پاتایا تایلند برگزار شد. نمایندگان کشورمان در بخش رقابتهای پاراکانو در مجموع موفق به کسب ۵ نشان رنگارنگ شامل ۲ طلا، ۲نقره و یک برنز شدند.
شهلا بهروزیراد در رقابتهای کلاسkl۳ به نشان نقره و در رقابتهای کلاس vl۳ نیز به مدال برنز دست یافت و مسعود قیصری نیز در مسابقات کلاس kl۳ دومین نقرهای ایران بود. اولین نشان طلای کاروان ایران در بخش پاراکانو نیز به رویا سلطانی در رقابتهای کلاس kl۲ رسید و اسلام جاهدی نیز در کلاس vl۲ به نشان طلا دست پیدا کرد. همچنین سارا عبدالملکی، آبتین رزمجو و سعید حسینپور نیز در کلاس kl۲ به ترتیب ششم، چهارم و ششم شدند.