به گزارش خبرنگار ایرنا، پیام جوادی روز شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت روز ملی صنعت برق افزود: رسالت و وظیفه شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان تامین برق پایدار است و در استان زنجان با بهره گیری از ۱۴ هزار کیلومتر شبکه مویرگی و ۱۰ هزار پست برای مشترکان برق رسانی انجام می شود.
وی با بیان اینکه در استان بیشتر مصرف برق در مسیر تولید است، اظهارداشت: ۷۲۵ درصد از برق زنجان در بخش مولد است که از این میزان ۵۲ درصد در بخش صنعت و ۲۰ درصد نیز در بخش کشاورزی استفاده می شود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان به ماه های گرم سال و آغاز پیک تابستان اشاره کرد و گفت: از ۱۵ خرداد تا پایان شهریور ماه سال جاری آغاز پیک بار مصرفی برق است.
جوادی تاکید کرد: در ماه های خرداد، تیر، مرداد و شهریور سال جاری ۳۰۰ کیلووات در ماه، سهم هر خانواده از برق است.
وی یادآوری کرد: این میزان مصرف به جز ماه های بیان شده به ۲۰۰ کیلووات در ماه افزایش می باید چرا که از پیک بار تابستان خارج می شویم.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان، ساعت پیک بار برای صنایع استان را در بخش های مختلف را روزانه از ساعت ۹ صبح تا ۱۲ شب بیان کرد و گفت: این زمان برای سایر مشترکان نیز از ساعت ۱۲ ظهر تا ۱۸ است.
جوادی با بیان اینکه ۷۷ درصد از مشترکان شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان زیر الگوی مصرف هستند، افزود: ۱۶.۵ درصد نیز تا یک و نیم برابر الگو برق مصرف می کنند.
وی ادامه داد: چهار درصد از مشترکان استان نیز ۲ برابر الگو و ۲ درصد نیز بیش از ۲ برابر الگو برق مصرف می کنند.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان گفت: مشترکانی که بیش از الگوی مصرف برق را مصرف می کنند بر اساس تعرفه ابلاغی با افزایش چشمگیر هزینه های پرداخت برق مواجه می شوند.
به گزارش ایرنا، شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان ۴۶۸ هزار مشترک برق در بخش های مختلف صنعتی، خانگی عمومی و تجاری دارد.
۵۲ درصد برق استان زنجان در بخش صنعتی، ۲۰ درصد کشاورزی، ۱۷ درصد خانگی، تجاری و عمومی هر کدام پنج درصد و روشنایی نیز یک درصد استفاده می شود.