به گزارش ایرنا محسن رفیعیان روز شنبه در گفت و گو با خبرنگاران شیوعشناسی، سببشناسی، آسیبشناسی و ارزیابی طرحهای پیشگیری از اختلال مصرف مواد مخدر و روان گردانها در محیطهای خانواده، مدارس، دانشگاهها، کاری و همچنین ارایه الگوهای مطلوب و تجارب مؤثر مرتبط با مداخلات و پیشگیری از اختلال مصرف مواد مخدر و روان گردانها در محیطهای خانواده، مدارس، دانشگاهها، کاری اعم از کارگری، اداری، نظامی را از جمله محورهای این همایش بیان کرد.
وی اظهار کرد: بهره گیری از فناوری واقعیت مجازی، فناوری بازیهای برخط برای آموزش مهارتهای پیشگیری از اختلال مصرف مواد مخدر و روانگردانها، استخراج مدل منطقی، مدل ریاضی و توسعه شبیهساز برای مداخلات حوزه پیشگیری از اختلال مصرف مواد مخدر و روانگردانها، الگوی مدیریت شهری و پیشگیری از اختلال مصرف مواد مخدر و روان گردان ها از محورهای ویژه همایش مورد اشاره است.
رفیعیان خاطرنشان کرد: تفاوت الگوی مصرف مواد مخدر و روان گردانها در مردان و زنان و برنامههای پیشگیرانه مرتبط با آن، نقش رسانه ملی در پیشگیری از اختلال مصرف مواد مخدر و روان گردانها، نقش پاندمی کرونا در افزایش اختلال مصرف مواد مخدر و روان گردانها و برنامههای پیشگیرانه مرتبط با آن از دیگر محورهای ویژه این همایش است.
وی ادامه داد: علاقهمندان به شرکت در چهارمین همایش ملی" پیشگیری از اختلال مصرف مواد مخدر و روان گردانها" میتوانند از طریق وب سایت این همایش به آدرس «www.ncopid.yazd.ac.ir/۱۴۰۱» اطلاعات بیشتری را در این خصوص کسب کنند.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه یزد یادآور شد:چکیده آثار به صورت چکیده تفصیلی(بین ۷۵۰ تا ۱۵۰۰ کلمه) باید ارسال شود و علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانند با شماره تلفن ۰۳۵۳۱۲۳۲۵۵۷ تماس حاصل نمایند.
وی با اشاره به برگزاری این همایش در ۱۱خرداد ماه سالجاری در یزد افزود: پس از دریافت آثار، داوری آنها توسط هیات داوران انجام می شود.
چهارمین همایش ملی « پیشگیری از اختلال مصرف مواد مخدر و روان گردان ها» به همت دانشگاه یزد و با همکاری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان یزد به میزبانی این استان برگزار می شود.