کرمانشاه- ایرنا- معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: کرمانشاه در نوبت اول تزریق واکسیناسیون کرونا براساس محل سکونت، رتبه چهارم کشوری بعد از گیلان، مازندران و اردبیل را کسب کرد.

دکتر «ابراهیم شکیبا» روز یکشنبه به ایرنا افزود: وضعیت تزریق نوبت دوم و سوم در استان کمتر از حد انتظار اما بالاتر از میانگین کشوری است که در این مورد نیازمند حمایت بیشتر هستیم.

وی اظهار داشت: گروهی از افراد واکسن نزده و نامشخص وجود دارد که یا کلا واکسن نزده اند و یا در استان‌هایی واکسن زده اند که متصل به سامانه سیب نیستند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: از ۳۳ اداره و سازمان در استان که آمارشان را برای ما ارسال کرده اند، ۹۵.۵ درصد کارکنان نوبت اول را دریافت کرده اند. همچنین کارکنان ادارات نوبت دوم ۸۹/۳ دهم درصد و نوبت سوم ۴۸ درصد واکسن زده اند و این نشان می‌دهد که اگر فقط ادارات پای کار بیایند بسیاری از مشکلات مربوط به واکسن نزدن حل خواهد شد.

وی اضافه کرد: کارکنان صنایع و کارخانجات استان کرمانشاه، ۹۵ درصد نوبت اول، ۹۳ درصد نوبت دوم و ۴۵ درصد نوبت سوم را دریافت کرده‌اند.

شکیبا همچنین گفت: دانشجویان استان کرمانشاه هم نوبت اول ۹۲ درصد، نوبت دوم ۸۴ درصد و نوبت سوم ۳۸ درصد واکسن کرونا را دریافت کرده اند که از آنها انتظار می‌رود با توجه به اینکه قشر تحصیل کرده جامعه هستند از واکسیناسیون استقبال کنند.

وی تاکید کرد: با وجود این که وضعیت بیماری در شرایط خوبی است و تعداد بستری ها در استان پایین است اما واکسیناسیون را نباید فراموش کرد چرا که این وضعیت زرد کنونی نتیجه تزریق واکسن کرونا است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه واکسیناسیون در افراد، تا ۱۹ برابر میزان مرگ و میر را کاهش می دهد، گفت: از هر راهی برای ادارات و ارگان‌ها تلاش کردیم که واکسیناسیون را انجام دهند اما همچنان شاهد هستیم که در نوبت های ۲ و۳ تزریق واکسن کرونا وضعیت خوبی در استان به ویژه در کارکنان ادارات نداریم.

وی عنوان کرد: با تلاش سرپریت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تیم‌های سیار فعالی تشکیل شد اما باز هم نیازمند همکاری همه مدیران ارشد استان و مدیران دستگاه‌ها هستیم.

شکیبا اظهار داشت: در هر کدام از مدارس استان کرمانشاه چندین جلسه تشکیل شد و با وجود همکاری مدیران آموزش و پرورش و اولیای دانش آموزان اما پوشش مناسبی به لحاظ واکسیناسیون کرونا در مدارس نداریم.

وی با بیان اینکه تهویه، فاصله گذاری اجتماعی، ماسک و گندزدایی چهار اصل مهمی هستند که در مدارس می بایست رعایت شود، گفت: هم اکنون در مدارس استان کرمانشاه ۸۳ درصد تهویه مناسب، ۷۸ درصد فاصله گذاری اجتماعی، ۹۳ درصد ماسک و ۷۷ درصد گندزدایی را رعایت می‌کنند.

نقشه کرونایی استان کرمانشاه زرد شد

رییس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم‌ پزشکی کرمانشاه گفت: براساس رنگ بندی جدید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تمام شهرستان‌های استان از روز جمعه ۹ اردیبهشت در وضعیت زرد کرونایی قرار گرفتند.

مهدی محمدی افزود: براساس رنگ‌بندی جدید رنگ کرونایی ۱۴ شهرستان کرمانشاه، جوانرود، دالاهو، روانسر، قصرشیرین، اسلام‌آبادغرب، گیلانغرب، سرپل‌ذهاب،  ثلاث باباجانی، هرسین، سنقروکلیایی، پاوه، کنگاور و صحنه زرد شد.

وی گفت: براساس رنگ‌ بندی قبلی (دوم اردیبهشت) شهرستان‌های کنگاور و صحنه در وضعیت نارنجی و شهرستان‌های ثلاث باباجانی، هرسین، سنقروکلیایی، اسلام‌آبادغرب، گیلانغرب، کرمانشاه، جوانرود، دالاهو، سرپل‌ذهاب، پاوه، روانسر و قصرشیرین هم در وضعیت زرد کرونایی قرار داشتند.