به گزارش ایرنا، این مراسم عصر شنبه با حضور سیدحمید سجادی، علیرضا دبیر رئیس فدراسیون، محمد بنا سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی و پژمان درستکار سرمربی کشتی آزاد، عبدالحمید نصیر زاده رئیس فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام و جمعی از ملی پوشان به بهرهبرداری رسید.
رئیس فدراسیون کشتی در این مراسم با اشاره به اینکه امیدواریم کشتی به روزهای خوب برسد و حالش بهتر شود، گفت: این موضوع نیازمند فراهم شدن تمامی امکانات از جمله فنی، زیر ساختی و اقتصادی است. اگر بخواهیم قهرمان شویم در همه ابعاد کشتی باید قوی شویم و فقط کشتیگیر خوب نمیتواند قهرمانی بیاورد.
علیرضا دبیر ضمن توصیه به قهرمانان با بیان اینکه بدون سختی نمیتوان قهرمان شد، گفت: باید از لذتهای زودگذر و مادی گذشت تا بتوان به قهرمانی المپیک رسید چرا که این لذت ماندگار و چندین نسل به آن افتخار خواهند کرد.
وی گفت: تمام کار و اهداف فدراسیون، سرمربیان و مربیان این است که بتوانیم آسایش ورزشکاران را فراهم کنیم و آنان نیز با تمرین خوب، خورد و خوراک مطلوب و سایر موارد به موفقیت برسند.
دبیر با اشاره به اینکه طبق گفته محمد بنا سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی که این ورزش ۱۱۲ قهرمان جهان دارد که در تمامی رشتههای بینظیر است، تصریح کرد: بدون احتساب مدالهای آسیایی، این ورزش بیش از ۳۰۰ مدال را در رقابتهای جهانی و المپیک را برای کشورمان به ارمغان آورده است. فدراسیون کشتی زیرمجموعه وزارت ورزش است اما خود کشتی از وزارت ورزش بزرگتر است. کرهجنوبی، ژاپن، آمریکا و انگلیس روی تکواندو و جودو، بسکتبال و فوتبال تعصب دارند. کشتی ورزش صادراتی ماست. همه ما یا خودمان کشتی گرفتیم یا خاطره داریم.
وی گفت: محمد بنا با ۶۲ سال سن از تمامی مربیان جوان به لحاظ فنی بالاتر است. کادر فرنگی و آزاد از لحاظ فنی خوب هستند. تیم کشتی در مسابقات آسیا توانست با تیم دومش ۶ مدال طلا بگیرد. قطعا هدف ما کسب مدالهای ارزشمند در المپیک پاریس است.
سید حمید سجادی وزیر ورزش و جوانان نیز در این مراسم اظهار داشت: جلسه ارزشمندی بود و از صحبتهای محمد بنا استفاده کردم. مطالب را دسته بندی کرده و طی نامهای درخواست پیگیری دادم. در مراسم دیروز چند نامه از ورزشکاران به دستم رسید که بدون استثنا تحصیل، شغل و بیمه سه دغدغه اصلی ورزشکاران بود که در نامهها درج شده بود. اتفاقا در بیانیه گام دوم نیز مقام معظم رهبری بر تحصیل و تهذیب و ورزش تاکید کردند. مقرر شد این مسائل پیگیری شود تا در دیدار بعدی ورزشکاران با رئیس جمهوری، دیگر چنین مسائلی وجود نداشته باشد.
وی افزود: در تعطیلات عید علیرضا دبیر پای کار بازسازی فدراسیون بود و هرکسی الفبای بازسازی را بلد باشد، متوجه کیفیت کاری که در فدراسیون کشتی انجام شده، خواهد شد. او فدراسیون را تبدیل به احسن کرد و به فکر جوانان عزیز است.
وزیر ورزش و جوانان عنوان کرد: دبیر درخصوص کسب مقام و مدال المپیک، گفت که آرزوی من قهرمانی در المپیک است. بهنظرم باید تاریخ ورزش را خوب آموخت. یک بخش کار این است که در کار ورزش قهرمان شویم؛ اما کشتی بخشی از میراث فرهنگی ما ایرانیان است. شاید کشتی روزی از المپیک حذف شود اما میراث فرهنگی ماست و مگر میتوانند میراث فرهنگی ما را از ما بگیرند.
وی اضافه کرد: به فرهنگ کشتی در دوره قاجار نگاه کنید و بدانید آیین فتوت از کجا بیرون آمده است. در سالهای دور وقتی حکام از اراده جامعه ناکام بودند به آیین پهلوانی و کشتی روی میآوردند که از دل آن یک واژه بیرون میآمد و آن واژه فتوت و جوانمردی بود. اهتمام ویژه دبیر امروز باعث فخر کشتی شده و فخر کشتی، باعث فخر ورزش ایران شده است.
سجادی با اشاره به تخصیص بودجه فدراسیونها در اردیبهشتماه، گفت: در اردیبهشت بودجه فدراسیونها توسط وزارت ورزش در اختیار قرار خواهد گرفت. به دبیر قول میدهم بودجه کشتی را در اولین فرصت پرداخت کنیم که برای حضور در رقابتهای پیش رو به مشکل نخورید. امیدوارم در مسابقات جهانی، کشورهای اسلامی و بازیهای آسیایی موفق باشید. پروژه دیگری هم دبیر دارد که امیدوارم در خدمت او و همکارانش باشیم.