به گزارش خبرنگار ایرنا، بهزاد رحیمی شنبه شب در جلسه شورای اداری شهرستان بانه با اشاره به اختصاص این اعتبار افزود: امیدواریم با اختصاص این میزان اعتبار بخش زیادی از مشکلات استان حل شود.
وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه ناامید کردن مردم نسبت به نظام گناهی نابخشودنی است اظهار داشت: تکریم ارباب رجوع و رسیدگی به خواسته ها و مشکلات مردم وظیفه مسوولین است و عدم پاسخگویی مناسب و برخورد نامناسب با مردم باعث ناامیدی مردم از نظام می شود که قابل قبول نیست.
وی اضافه کرد: با مردم بودن و در کنار مردم بودن یکی از اهداف دولت سیزدهم است و این اهداف با بازیدهای سرزده رییس جمهور از مکان های مختلف، حضور در جمع مردم و سفرهای استانی اجرایی شده است.
رحیمی گفت: با حضور در میان مردم فاصله مردم و مدیران کمتر می شود بررسی مشکلات از نزدیک و قرار گرفتن در موقعیت ها باعث درک بهتر از شرایط و عزم بیشتر برای حل مشکلات می شود.
وی ادامه داد: ماهیت کار بعضی از مدیران به گونه ای است که باید در میان مردم و با مردم در ارتباط باشند که در این موارد مدیران باید به گونه ای رفتار کنند که شایسته نظام اسلامی است.
نماینده مردم شهرهای سقز و بانه در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: نبود تعامل در بین ادارات باعث پسرفت در خدمات رسانی و سرگردانی ارباب رجوع می شود.
وی با اشاره به بحث تسهیل مجوزهای کسب و کار گفت: برای کسب و کارهایی که مجوزهای سیزده گانه لازم دارند سامانه ای طراحی شده که دستگاه های اجرایی را موظف می کند در زمان صرفه جویی کند اما به دلیل عدم پاسخگویی بعضی از دستگاه های اجرایی ارباب رجوع سرگردان و پروژه و طرح ها متوقف می شوند.
رحیمی اضافه کرد: گاهی خواسته ارباب رجوع قابلیت اجرایی ندارد که در این شرایط باید ارباب رجوع را با دلیل و برخورد مناسب توجیه و رضایت عمومی حاصل شود.
وی با بیان اینکه به هر دستگاه اجرایی سالانه براساس شاخص هایی مانند جمعیت و درصد پیشرفت پروژه ها اعتباراتی اختصاص می یابد اظهار داشت: شهرداری های شهرستان براساس قانون بودجه سهمیه قیر رایگان دارند که این سهمیه نباید به ملی برای چانه زنی بعضی از مدیران تبدیل شود.
این نماینده ادامه داد: اگر در حوزه های دیگر برای جذب اعتبارات چانه زنی شده با این موضوع تفاوت دارد در سال گذشته برای برطرف کردن نواقص سد عباس آباد و تکمیل خط انتفال آب در ۲ مرحله، یک هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافته است.
وی گفت: علاوه بر اعتبارات توازن منطقه ای و استانی ۳۵۰ میلیارد ریال به حوزه راه روستایی اختصاص یافت.
شهردار بانه نیز در این نشست گفت: سال گذشته ۶۳ میلیارد ریال اعتبار در کمیته برنامه ریزی مصوب شد که ۱۳ میلیارد ریال آن تخصیص یافت و ۹ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال هم پرداخت شد.
سروه قادرخانزاده افزود: باتوجه به حجم گسترده فعالیت های عمرانی، این اعتبارات ناچیز است که انتظار داریم باتوجه به افزایش جمعیت شهرستان، در کمیته برنامه ریزی اعتبارات بیشتری به شهرداری اختصاص یابد.
وی اظهار داشت: با توجه به مشکلاتی که بین اداره راه و شهرسازی و کارخانه آسفالت وجود دارد تنها ۹۰ تن قیر به شهرداری داده شد در حالی که قرار بود ۵۰۰ تن قیر رایگان شهرداری بانه اختصاص یابد.
قادرخانزاده ادامه داد: در سال گذشته ۸۰۰ تن لکه گیری و آسفالت و یک هزار متر مربع جدول گذاری انجام شده است همچنین اقداماتی مانند تقاطع معبر، آماده سازی و احداث سایت سگ های بی صاحب در هژده دولان در حال انجام است.
وی با بیان اینکه امسال تاکنون ۲۵ میلیارد ریال در زمینه کارهای عمرانی هزینه شده است گفت: در زمینه خدمات فضای سبز نیز احداث پارک محله فتحیان، ترخان آباد و بختیاری انجام شده است و تزیین فضای سبز این پارک ها نیز بزودی انجام می شود.
شهردار بانه ادامه داد: رنگ آمیزی جداول، تعمیر، بازسازی سرویس های بهداشتی، جانمایی نماد سردار سلیمانی، ساماندهی دستفروشان و سد معبر از دیگر اقدامات شهرداری است.
شهرستان مرزی بانه با ۱۵۸ هزار نفر در ۲۷۰ کیلومتری غرب سنندج مرکز استان واقع شده است.