تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۵

یزد- ایرنا- امام جمعه میبد خواستار تبدیل شهرستان به شهر سرآمد قرآنی با تمام شاخص های مدرج در این مصحف شد و گفت: این هدف با انجام فعالت‌های مستمر حافظان و قاریان و فعالان هنری این حوزه همراه با عمق بخشی و اثر بخشی به اقدامات در اقدامات در حال انجام محقق می‌شود.

به گزارش ایرنا حجت الاسلام والمسلمین علیرضا اعرافی عصر روز یکشنبه در نشست با مسئولان موسسه‌های علوم قرآنی و ۴۰۰ نفر از فعالان این حوزه افزود: سرمایه های قرآنی شهر در مراکز و رشته‌های قرآنی ، حافظان ، تلاوتگران ، مجله‌ها و همه فعالیتهای قرآنی همه در کنار هم زنجیره نورانی برای تبدیل شهر به شهر قرآنی هستند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، ارایه سند جامع قرآنی و نقشه راه توسعه و تعمیق فعالیت‌های قرآنی را خواستار شد تا بر اساس سند ارایه شده برنامه پنج ساله قرآنی مدون شود و همچنین بر پرورش هر ساله حافظان قرانی برای  حرکت به سمت داشتن ۱۰ هزار حافظ قرآنی در سطح شهر ،  همگانی درست تلاوت کردن قرآن و فهم  قرآن تاکید کرد.

وی همچنین اظهار کرد: ما سرمایه های قرآنی بسیار خوب و شریفی در شهرستان داریم که باید بمانند و ارتقا ، پویایی و شکوفایی همیشگی داشته باشند تا شهر ما شهر قرآنی شود و شما فعالان قرآنی باید شاخص‌های شهر قرآنی را در فرهنگ و روح و روان جامعه زنده کنید و ارتقا ببخشید.

وی در ادامه با توصیف ارتباط نهج البلاغه و قرآن تصریح کرد: نهج البلاغه ترجمان قرآن کریم است و ۴۰ تا ۵۰ خطبه این کتاب در باره قرآن است و به طور مفصل تر و گسترده تر در خطبه ۱۹۸ حدود ۵۰ وصف و تشبیه در باره قرآن آمده‌ که با در کنار هم گذاشتن همه آنها ما را به ساحت بلند قرآن نزدیک می‌کند.

وی اضافه کرد: قرآن نور است و حضور در پیشگاه قرآن شرایط و آدابی برای زلال شدن آینه وجود ما و سالم شدن حس گرهای وجود ما و آنتن‌های قلب برای دریافت نور قرآن وجود دارد ، نورهایی که انرژی می بخشد ، توان می‌افزاید و راه را به ما نشان می‌دهند و انسان در پرتو آنها به سرمنزل مقصود می‌رسد.

اعرافی قرآن را اقیانوس مواج معارف الهی عنوان کرد و تصریح کرد : آب سرچشمه حیات و سازنده تمدن بشری است و قرآن بحر مواج پر از آب حیات ، معرفت و سعادت است ، قرآن دوا و شفا و درمانگر همه دردهای روحی و اخلاقی و کارخانه عظیم داروسازی برای درمان همه بیماریها است.

رییس سازمان تبلیغات اسلامی میبد نیز در این مراسم به وجود هفت موسسه قرآنی و ۱۴ خانه قرآنی شهری و روستایی در سطح شهرستان و برگزاری ۳۴ دوره تربیت مربی قرآن و تربیت ۳۹۵ نفر مربی دارای مدرک صادر شده از سوی سازمان تبلیغات  اشاره کرد.

حجت الاسلام علیرضا آقایی بر تامین و افزایش اعتبار برای انجام فعالیت‌های قرآنی در شهر و همراهی کردن هیات امنای مساجد با اجرای برنامه‌ها و  فعالیت‌های قرآنی تاکید کرد.

در این نشست گزارش فعالیتهای انجام شده از جمله آموزش ۲۰۰ معلم در زمینه فهم قرآن و معرفی آنها به مدارس مقطع ابتدایی و همچنین انجام فعالیت‌های قرآنی و آماده سازی محصولات قرآنی هنری توسط فعالان قرآنی اعم از زنان خانه دار ، دانشجویان  و طلبه‌ها برای انتشار در فضای مجازی ارایه و مشکلات و درخواست‌های فعالان قرآنی نیز مطرح شد.

مرکز این شهرستان ۱۰۷ هزار نفری در ۵۰ کیلومتری شمال غربی شهر یزد قرار دارد.