تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۰۸:۲۵

یزد- ایرنا- امام‌جمعه مهریز گفت: امنیت شغلی و رفاه حال کارگران و خانواده‌های آنها جزو مطالبات مهمی است که باید دولت و مجلس بیش از گذشته برای تحقق آن پیگیری و اقدام کنند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت‌الاسلام عبدالرضا محی‌الدینی شنبه شب در نشستی با تعدادی از کارگران و کارفرمایان شهرستان افزود: تنظیم قراردادهای دائمی برای کارگران موجب امنیت شغلی و جزو مطالبه مهم است.

وی ادامه داد: توجه به رفاه کارگران به خصوص تامین مسکن و انجام فعالیت‌های فرهنگی و ورزشی جامعه هدف باید توسط مسئولان به خصوص دولت و مجلس پیگیری شود.

امام‌جمعه مهریز از کارفرمایان تقاضا کرد در قبال تسهیلاتی که دریافت می‌کنند بیش از گذشته برای رفاه حال کارگران و مجموعه آنها بهتر اقدام کنند.

محی‌الدینی گفت: مسئولان در ایجاد واحدهای تولیدی و صنعتی ضرورت‌های شهرستان را در نظر بگیرند و تمامی اقدامات دقیق و علمی باشد.

همچنین رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی مهریز گفت: ۳۰ هزار نفر از جمعیت شهرستان را جامعه کارگری تشکیل می‌دهد که در واحدهای تولیدی، صنعتی و کارگاه‌های مختلف اشتغال دارند.

امیرعباس دهقانی‌زاده افزود: این افراد در ۴۰۰ تعاونی و یک‌هزار و ۵۲۱ کارگاه کوچک و بزرگ در مشاغل مختلف به تولید و اقتصاد منطقه کمک می‌کنند.

مرکز شهرستان  ۵۵ هزار نفری مهریز در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد.

***

سرپرست شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان یزد از ۳ آزمایشگاه خاک و آب معتبر در یزد بازدید کرد.

محمدحسن زارعیان در این بازدید تصریح کرد: نیل به اهداف شرکت و تاکید مدیر عامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی مبنی بر حمایت از تولید داخل و پشتیبانی از کشاورزان با بهره گیری از سامانه گویای تلفنی ۱۵۵۹  و کاهش هزینه های آن ها نظیر آزمایش خاک و آب به واسطه عقد موافقتنامه با یک آزمایشگاه معتبر، شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان یزد از برخی آزمایشگاه های معتبر استان درخواست همکاری نمود.

وی ادامه داد: این شرکت لازم می داند تا آزمایش های خاک و آب مورد نیاز کشاورزان محترم با تعرفه های مناسب تر و کیفیت بهتری انجام گیرد به همین دلیل، پس از اعتبار سنجی ۳ آزمایشگاه معتبر داخل استان، بازدید از آنها صورت گرفت.

وی افزود: طی این بازدید ها از امکانات این آزمایشگاه ها و روش های آزمایشی مورد استفاده آن ها و همچنین تعرفه های موجود ارزیابی بعمل آمد.

زارعیان بیان کرد: در نهایت با کیفیت ترین و مناسب ترین آزمایشگاه از نظر انجام خدمات و تعرفه برای کشاورزان انتخاب گردید تا پس از عقد موافقت نامه با این شرکت، تخفیف های ویژه ای برای این قشر زحمتکش در نظر گرفته شود.

زارعیان همچنین افزود: کشاورزان می توانند از طریق سامانه گویای تلفنی ۱۵۵۹ و یا حضوری با شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان در ارتباط باشند تا از طریق معرفی نامه به آزمایشگاه مربوطه معرفی گردند.

***

رییس اداره بهزیستی شهرستان اردکان گفت: بهزیستی اردکان و مراکز و موسسات خیریه زیر پوشش این اداره، آماده دریافت فطریه و کلیه وجوهات اهدایی از سوی نمازگزاران و مومنین روزه دار خواهند بود.  

امیرولی عضدزاده روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا ضمن اعلام این خبر با دعوت از مومنین روزه‌دار برای پرداخت زکات فطره، افزود: براساس فتاوای مراجع عظام تقلید، مومنین می توانند زکات فطریه و زکات اموال خود را به بهزیستی و مراکز و موسسات خیریه وابسته که متولی نگهداری و ارائه خدمت به ایتام، معلولان، سالمندان، خانواده‌های بی‌سرپرست و آسیب دیدگان اجتماعی و نیازمند هستند، پرداخت کنند.

وی در خصوص محورهای هزینه‌کرد وجوهات زکات و فطریه در بهزیستی اظهار کرد: اولویت هزینه‌کرد این وجوهات همواره در حوزه‌های مربوط به تامین مواد غذایی و درمان بوده است.  

رییس اداره بهزیستی شهرستان اردکان با اشاره به محدودیت‌های موجود به خاطر بیماری کرونا، گفت: برای سهولت در پرداخت زکات فطره همراه با رعایت شیوه ‌نامه‌های بهداشتی، همشهریان عزیز می‌توانند به روش های مختلف شامل پرداخت از طریق سایت www.swo.ir/payment، شماره کارت مجازی ۶۳۶۷۹۵۷۰۶۶۹۸۵۰۴۰ و یا از طریق پرداخت از طریق تلفن همراه با کد دستوری #۰۱۲۳۷۲۴ نسبت به پرداخت زکات فطره خود اقدام کنند.

وی در ارتباط با رقم جمع‌آوری شده از محل وجوه در سال ۱۴۰۰ نیز اظهار کرد: سال گذشته ۲۳۱ میلیون ریال توسط نمازگزاران و روزه‌داران در روز عید سعید فطر تحت عنوان وجوه فطره و زکات به موسسه های خیریه زیر نظر بهزیستی کمک شد.  
عضدزاده در پایان افزود: همچنین مراکز وابسته به بهزیستی در سطح شهرستان شامل مرکز نگهداری معلولین ذهنی حضرت ابوالفضل (ع) و خانه سالمندان مجد، در روز عید فطر و روزهای بعد از عید، آماده دریافت مبالغ مذکور و هدایای نقدی و غیرنقدی مردمی هستند.

۲۳۰۰ معلول و ۲۵۶ خانوار نیازمند، زیر پوشش اداره بهزیستی شهرستان اردکان بوده و از خدمات این اداره بهره مند می شوند.

مرکز شهرستان ۱۳۵ هزار نفری اردکان که در ۶۰ کیلومتری شمال غربی شهر یزد قرار دارد متشکل از شهرهای عقدا، خرانق، احمدآباد و اردکان است.