اهواز - ایرنا - مدیرعامل شرکت پتروشیمی امیرکبیر شاخص‌های کلیدی در ارزیابی عملکرد این مجموعه پتروشیمی را تولید کل، تولید محصول پلیمری و تولید اتیلن بیان کرد و گفت: برنامه تولید واحد پلیمر پتروشیمی امیرکبیر در پارسال ۱۱۹ درصد محقق شده است.

یداله مصدقی‌فرد روز یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: پتروشیمی امیرکبیر در سال ۱۴۰۰ توانست شاخص‌های کلیدی عملکرد از جمله تولید کل، تولید محصولات پلیمری و تولید اتیلن را با بالاترین میزان بهره وری نسبت به سنوات گذشته به ثبت برساند.

وی ادامه‌داد: این مجتمع تولیدی در سال ۱۴۰۰ بالاترین میزان تولید اتیلن (مهمترین خوراک واحدهای پلیمری ) را به خود اختصاص داده و نسبت به مدت مشابه سال پیش از آن افزایش ۴۵ درصدی تولید داشته است.

افزایش ۱۶ درصد تولید کل محصولات در پتروشیمی امیرکبیر

مدیرعامل شرکت پتروشیمی امیرکبیر با اشاره به افزایش ۱۶ درصدی تولید کل محصولات پتروشیمی این مجتمع در سال ۱۴۰۰ نسبت به مدت مشابه سال ۱۳۹۹ گفت: این میزان افزایش تولید محصول، عملکرد جدیدی از این واحد تولیدی در مقایسه با سال‌های گذشته محسوب می‌شود.

وی اضافه‌کرد: همین روند در مورد تولید محصولات پلیمری نیز تکرار شده و پتروشیمی امیرکبیر با ۱۲ درصد افزایش در تولید محصولات پلیمری در سال ۱۴۰۰ نسبت به مدت مشابه سال پیش از آن، توانسته در این زمینه نیز بالاترین رکورد تولید در سنوات اخیر را ثبت کند.

به گفته مصدقی‌فرد محصولات پلیمری این مجتمع تولیدی، بیشترین سود و ارزش افزوده را برای شرکت به همراه دارد.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی امیرکبیر ادامه داد: واحدهای پلیمری این مجتمع پارسال با تحقق ۱۱۹درصدی برنامه، (بیش از ظرفیت اسمی)، توانستند عملکرد جدیدی در تولید محصول را به ثبت برسانند.

وی گفت: پلی اتیلن سنگین، سبک و سبک خطی در گریدهای مختلف، محصولات پلیمری این مجموعه را شامل می‌شود.

کمترین میزان توقف واحدهای تولیدی

مصدقی فرد همچنین با تاکید بر اهمیت تداوم فرآیند تولید واحدهای پتروشیمی به منظور پایداری تولید بیان‌ کرد: توقف در همه واحدهای تولیدی این مجتمع نسبت به سال ۱۳۹۹ در سال ۱۴۰۰ به میزان ۳۶ درصد کاهش داشته است.

وی افزود: این شرایط باعث شد تا این مجموعه پارسال، کمترین توقف در مراحل تولید محصول را داشته باشد.

بر اساس این گزارش، پتروشیمی امیرکبیر تولیدکننده متنوع‌ترین گریدهای محصولات پلیمری است که در بندر ماهشهر در جنوب استان خوزستان واقع است. ۵۲ درصد این مجموعه تولیدی متعلق به هلدینگ توسعه سرمایه رفاه زیر مجموعه بانک رفاه کارگران و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.