دزفول-ایرنا- کارگران هفت تپه روز یکشنبه همزمان با روز کارگر با حضور در محوطه این شرکت رسیدگی به مطالبات صنفی خود را خواستار شدند.

به گزارش ایرنا یکی از فعالان کارگری روز یکشنبه در جریان تجمع حدود ۴۰۰ نفر از کارگران شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه در محوطه این شرکت  روز کارگر را روز همبستگی و اتحاد کارگران دانست و گفت: کارگران طرح توسعه نیشکر حدود ۲ قرن پیش یعنی از سال ۸۸۶ یک اعتراض و اعتصاب در شیکاگو  آغاز  کردند  که با اتحاد و همدلی خود  با وجود هزینه‌های زیاد از جمله اعدام،  زندانی و کشته شدن به خواسته های خود نظیر کاهش ساعت کارگری از ۱۴ ساعت به هشت ساعت و افزایش دستمزد رسیدند.

ابراهیم عباسی منجزی با بیان اینکه ما داریم ثمره اعتراضات کارگری ۲ قرن پیش را می خوریم و روزی هشت ساعت کار می کنیم، افزود:  مبارزه کارگر و کارفرما برای افزایش دستمزد همچنان ادامه دارد. 
وی با اشاره به اتفاقات شرکت هفت تپه بعد از خصوصی سازی ادامه داد: فراز و نشیب‌های زیادی در هفت تپه اتفاق افتاد و پنج سال مبارزه مستمر به نتیجه رسید؛ تنها چیزی که می‌تواند ما را به نتیجه مطلوب برساند اتحاد و همبستگی است.

این فعال کارگری دستاوردهای پنج ساله اعتراضات کارگری در هفت تپه را یادآور شد و گفت: خلع ید بخش خصوصی و جایگزینی با بخش دولتی با اتحاد کارگران انجام شد.

وی افزود: بازگشت به کار مطالبه گران اخراجی،  به روز شدن حقوق،  قراردادی شدن حدود ۵۰۰ نفر کارگر فصلی به قرارداد مشخص و گِل گرفتن درب شورای ضد کارگری در هفت تپه از دستاوردهای پنج سال گذشته بوده است.
 عباسی منجزی بیان کرد: طرح محدودیت اینترنت با اعتراض کارگران لغو شد زیرا اگر  اینترنت نبود دست اسدبیگی ها و دست های کثیف مافیا افشا نمی شد.
وی با بیان اینکه هفت تپه ایستاد و خصوصی سازی را لغو کرد، ادامه داد: مقابله کارگران هفت تپه برای اولین بار در ایران با یک بخش از اصل ۴۴ قانون اساسی درخصوص خصوصی سازی آغاز شد.
این فعال کارگری با قدردانی از افرادی که منافع کارگران هفت تپه را مدنظر داشتند و کنارشان ایستادند، گفت: پرونده خانم زیلابی که بدون چشمداشت در کنار کارگران و مطالبات به حق آنها ماند باید مختومه شود زیرا جرم ایشان فقط دفاع از حقوق کارگران هفت‌تپه بود.
وی افزود: کارگر هفت تپه با شعور سیاسی، اقتصادی و  اجتماعی خود درد مشترک جامعه را فریاد می زند زیرا  همه یک درد مشترک دارند و دور کردن آنها از مطالباتشان خیانت است. 
عباسی منجزی بیان کرد: بازگشت به کار اسماعیل بخشی و همسان‌سازی حقوق کارگران هفت تپه با کارگران طرح توسعه نیشکرو ایجاد تشکل مستقل کارگری که هوای کارگر را داشته باشد و ضد کارگر عمل نکند از جمله مطالبات محقق نشده کارگران هفت تپه هستند. 
وی با بیان اینکه اعتراضات کارگران هفت تپه  دستاوردهای فرامنطقه‌ای نیز داشته است، افزود: کارگران در تولید، صنعت، پوشاک، زیرساخت‌ها و ایجاد کارخانه نقش مهمی دارند.

فعال کارگری هفت تپه دفاع از حق آبه شرکت و هورالعظیم را از دیگر مطالبات فرامنطقه‌ای کارگران هفت تپه عنوان کرد و گفت:  اولین نقطه که از بی‌آبی هورالعظیم بواسطه فقر و بیکاری و ریزگرد متضرر می‌شد هفت‌تپه بود که با اتحاد کارگران به نتیجه رسید.
 یوسف بهمنی  یکی دیگر از فعالان کارگری هفت تپه نیز در جریان این تجمع گفت: بذر  مطالبه‌گری کارگران هفت‌تپه از سال ۸۶ کاشته شد، در سال ۱۴۰۱ به اوج بلوغ خود رسید و امروز کارگران نتیجه کارشان را با اتحاد و خرد جمعی می گیرند.
وی افزود: همه پایه کار ایستاده‌اند و بخش خصوصی را خلع ید و به اهلش که طرح توسعه صنایع جانبی است واگذار کردند.
بهمنی اظهارداشت: اکنون ۲۴ هزار تن شکر استحصال، چهار هزار هکتار گندم و ۸۰۰ هکتار کلزا کشت شده و شرکت در مسیر درست قرار گرفته است البته کاستی‌هایی وجود دارد که به خاطر آنها خواهیم ایستاد و از آنها دفاع خواهیم کرد.
وی افزود: مصوبه شورای تامین این است که بدهی‌های قبلی و فعلی پرداخت شوند و با وجود اینکه در حال حاضر هیچ بدهی برق، گاز و بیمه ای نداریم ولی برق قطع می‌شود و میزان آب شرکت به هشت متر رسیده است.
این فعال کارگری با بیان اینکه جاره بهای مناطق مسکونی هفت تپه زیاد است، گفت: طرح سختی و زیان آور باید شامل حال کارگران هفت تپه  نیز شود زیرا این کارگران در بدترین شرایط آب و هوایی کار می‌کنند.

وی در پایان خواستار بازگشت به کار اسماعیل بخشی کارگر اخراجی هفت تپه شد.

شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه با حدود پنج هزار کارگر در ۱۵ کیلومتری شوش واقع شده است.