به گزارش ایرنا، دکتر سید «محمد جمالیان» روز دوشنبه در حاشیه بازدید از این طرح درمانی در جمع خبرنگاران، افزود: با تغییر پیمانکار این طرح درمانی روند تکمیلی شتاب بیشتری به خود گرفته و اکنون ۸۱ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی اظهار داشت: یک هزار و ۷۵۰ میلیارد ریال تاکنون برای ساخت این طرح درمانی توسط دانشگاه علوم پزشکی اراک هزینه شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) اراک با ۶۳ هزار مترمربع وسعت در ۱۳ طبقه ساخته شده و با ۴۸۰ تخت بستری جایگزین بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) سابق خواهد شد.
دکتر جمالیان تاکید کرد: در ساختمان جدید بیمارستان حضرت ولیعصر (عج) علاوه بر بخش تروما بیمارستان ولیعصر سابق، بخشهای زنان، داخلی و نورولوژی اضافه خواهد شد.
وی گفت: بسیاری از تجهیزات مورد نیاز این طرح درمانی خریداری شده و بخشی نیز با هماهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به زودی تامین میشود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان در خصوص تامین نیروی انسانی گفت : بخشی از نیاز نیروی انسانی از کادر بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) سابق تامین خواهد شد و شماری هم از طریق آزمون کتبی جذب خواهند شد.
دکتر جمالیان افزود: تلاش میشود که بیمارستان برای فروردین سال ۱۴۰۲ به بهره برداری برسد و بتواند به یک بیمارستان تیپ یک عالی در سطح استان تبدیل شود.
ساخت بیمارستان ولیعصر(عج) اراک سال ۸۷ آغاز شد و اکنون با گذشت بیش از ۱۰ سال تکمیل این طرح بزرگ ملی مطالبه جدی مردم و مسئولان است.
بیمارستان ولیعصر (عج) اراک با ۴۸۰ تخت بستری در ۱۳ طبقه با ظرفیت مطلوب درمان برای ارائه خدمات درمانی و بهداشتی غرب کشور پیش بینی شده است.
۱۶ واحد بیمارستانی استان مرکزی با مدیریت دولتی، سه بیمارستان با راهبری حوزه مدیریت درمان تامین اجتماعی و سه بیمارستان خصوصی در اراک و ساوه ارایه خدمت دارند.
۶۹۸ پزشک عمومی، ۴۸۵ پزشک متخصص و فوق تخصص و یک هزار و ۷۲۶ کارشناس رشته های مختلف پیراپزشکی و مامایی در استان مرکزی فعالیت میکنند.