مجری طرح گلابگیری از مزارع روستای محمدآباد ورامین روز چهارشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: کار کاشت گل محمدی از سالهای قبل در روستای محمدآباد از توابع بخش جوادآباد ورامین با زیر کشت رفتن یک هکتار آغاز شد و امروز به واسطه تلاشهای صورت گرفته، بیش از ۸ هکتار از اراضی این روستا و مناطق اطراف توسط کشاورزان زیر کشت گل محمدی رفته است.
مهری تاجیک افزود: کار برداشت گل از اواخر فروردین ماه آغاز شده و تا اواسط اردیبهشت ادامه دارد و گلاب ناب، در داخل روستا با استفاده از دستگاههای سنتی استحصال میشود که این امر موجب جذب تعداد زیادی گردشگر و علاقمند به این روستا شده است.
وی تصریح کرد: از هر هکتار گل محمدی حدود ۳.۵ تن گلاب تولید میشود که با توجه به کیفیت محصول و حضور گردشگران، تمامی این محصول در محل به فروش میرسد.
وی اظهار داشت: گلهای تولید شده توسط دیگر باغداران نیز خریداری شده و گلاب آن استحصال میشود.
این بانوی کارآفرین گفت: با توجه به اقلیم مناسب ورامین و نیاز اندک گیاه گل محمدی به آب، شرایط مناسبی برای کاشت و برداشت این محصول در شهرستان وجود دارد و با توسعه مزارع، تعداد زیادی از جوانان مشغول به کار شدهاند.
وی اظهار داشت: در کنار تولید گلاب از باغات گل محمدی ورامین، بیش از ۵۰ نوع عرقیات ، ۴۰ نوع روغن و بیش از ۲۰ نوع داروهای گیاهی استحصال می شود.
ورامین بیش از ۸۰ هزار هکتار اراضی قابل کشت دارد که به دلیل محدودیت منابع آبی، ۳۸ هزار هکتار از این اراضی زیر کشت محصولات زراعی و باغی می رود.