به گزارش روز پنجشنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی جواد قناعت در دیدار مدیرکل، معاونین و مدیران تابعه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسان جنوبی افزود: اگر چه سرعت در ساخت واحدهای مسکونی برای ما مهم است اما باید در روند احداث، دقت نظر لازم صورت گیرد تا جای هیچ ابهام و سوالی را باقی نگذارد.
وی تصریح کرد: کیفیسازی در مسکن محرومان باید به گونهای مراعات شود که کسی نتواند به کیفیت کار در واحدها ایرادی بگیرد.
استاندار خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه شاهد کارهای خوب و جهادی در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در سطح ملی هستیم، اظهار داشت: در سفر رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور که در معیت رییس بنیاد مستضعفان کشور به استان رقم خورد، شاهد اتفاقات بسیار کمنظیری در بحث مسکن محرومان در سطح ملی بودیم.
قناعت یادآور شد: سهمیه استان از ۲۰ هزار واحد مسکونی که بناست با مشارکت بنیاد مسکن و بنیاد مستضعفان در سطح ملی احداث شود ۵۰۰ واحد بود که با رایزنیهایی که صورت گرفت این سهمیه ۲ برابر شد و به هزار واحد افزایش یافت.
وی افزود: با وجود اینکه استانهای زیادی متقاضی بودند که پایلوت اجرای طرح احداث ۲۰ هزار واحد مسکونی در سطح ملی باشند خراسان جنوبی این مهم را میزبانی کرد و این طرح از استان ما آغاز شد.
استاندار خراسان جنوبی به اقدامات قابل تحسین بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در بحث احداث مسکن محرومان در سطح استان طی چند سال اخیر اشاره کرد و گفت: این اقدامات سبب شده خراسان جنوبی در رقابت با دیگر استانها رتبه قابل توجهی داشته باشد.
قناعت با تاکید بر اینکه به دنبال تحقق توسعه متوازن در سطح استان هستیم افزود: باید در توزیع سهمیه شهرستانها از مسکن محرومین دقت شود و هدفگذاری، اجرای عادلانه پروژهها و طرحها در سطح استان باشد.
مدیرکل بنیادمسکن انقلاب اسلامی نیز در این دیدار، ضمن تشریح اقدامات این نهاد در یکسال گذشته گفت: در قالب تفاهم نامه بنیادمسکن و بنیاد مستضعفان، به هر متقاضی علاوه بر تسهیلات بانکی، مبلغ ۵۰ میلیون تومان کمک بلاعوض، ۲ هزار کیلوگرم میلگرد و ۱۰ تن سیمان تعلق میگیرد.
قاسم تنها ادامه داد: سهمیه استان از محل این تفاهمنامه هزار واحد است که تاکنون برای ۵۵۱ متقاضی تشکیل پرونده شده و تعداد ۴۴۱ متقاضی نیز پروانه ساختمانی دریافت کردهاند.
وی با اشاره به پیشرو بودن استان در بحث مقاوم سازی مسکن تاکید کرد: در حالی که میانگین مقاومسازی مسکن در کشور ۵۲ درصد است این رقم در خراسان جنوبی ۵۳.۵ درصد رسیده است.
تنها در ادامه یادآور شد: سهمیه قیر استان که طی مدت ۶ سال (از ۱۳۹۴ تا ۱۳۹۹) به میزان ۷۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان بوده، در یک سال گذشته به ۹۰ میلیارد تومان رسیده است.