حسین خضری در جلسه بررسی مسایل و مشکلات حوزه فضای آموزشی سردشت که در سالن اجتماعات آموزش و پرورش این شهر برگزار شد، اظهار کرد: همزمان با آغاز سال جدید اجرای عملیات احداث ۱۲ مدرسه با ۷۲ کلاس شروع شده است که از این تعداد پنج مدرسه توسط خیرین و چهار مدرسه از محل اعتبارات توسعه و نوسازی مدارس، ۲ مدرسه به صورت مشارکتی توسط خیرین و نوسازی و یک مدرسه از محل اعتبارات ستاد بازآفرینی شهری احداث خواهد شد.
وی ضمن تقدیر از زحمات فرماندار سردشت و پیگیری و تلاش نماینده شهرستانهای سردشت و پیرانشهر در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: از این تعداد، هفت مدرسه در روستاها، چهار مدرسه در شهر سردشت و یک مدرسه در شهر نلاس احداث می شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری سردشت افزود: با وجود احداث این تعداد مدرسه هنوز نمیتوان به سرانه فضای آموزشی استان و کشور رسید و بایستی در این حوزه نگاه ویژه ای به شهرستان شود.
وی ادامه داد : از ۸۶ مصوبه سفر مقام عالی استان به شهرستان ۱۰ مصوبه آن مربوط به حوزه فضای آموزشی است که متاسفانه اقدامات آنچنانی انجام نگرفته و انتظار داریم در سریعترین زمان ممکن مصوبات پیگیری و به سرانجام برسند.
معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور نیز در این جلسه گفت: این سفر به دلیل جبران و تامین بخشی از کاستیهای حوزه فضای آموزشی شهرستان انجام گرفت.
عبداللهزاده افزود: اکیپ حاضر در شهرستان تلاششان این است تا به صورت عملیاتی اقداماتی انجام دهند.
وی اظهار کرد: سیاست محوری سازمان ، کمک به توسعه زیرساختهای مناطق مرزی با اولویت است و در این شهرستان نیز اولویت اتمام چندین طرح نیمه کاره و تجهیز تعدادی از مدارس مشخص شده است.
در پایان جلسه مقرر شد زمین مدرسه مسکن مهر دشت کپران تحویل سازمان نوسازی داده شود تا عملیات احداث آن آغاز شود و مدرسه شرف شهر ربط نیز تخریب و از نو ساخته شود و برای احداث دو مدرسه بازآفرینی شهری و مسکن مهر از طریق نماینده شهرستان جهت رفع موانع پیگیریهایی به عمل آید.
در این سفر یک روزه دکتر عطایی مشاور سازمان نوسازی ، توسعه و تجهیز مدارس کشور، مدیرکل نوسازی ، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان غربی نیز حضور داشتند که بعد از جلسه از روند اجرای عملیات طرحهای مدرسه سازی بازدید و بر تسریع این عملیات تاکید شد.
به گزارش ایرنا، شهرستان سردشت در جنوب آذربایجان غربی واقع شده و دارای چهار شهر، سه بخش ربط، مرکزی و وزینه با۶ دهستان و ۲۴۶ روستا و جمعیت ۱۲۰ هزار نفر است.
در این شهرستان ۲۵ هزار و ۱۲۴ نفر دانش آموز با هزار و ۴۳ کلاس درس با تدریس ۱۸۴۵ معلم مشغول به تحصیل هستند