تهران- ایرنا- مدیر کمیته اجرایی و پشتیبانی سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران گفت: امسال هیچ ناشری در فضای باز و چادر استقرار ندارد و تمام ناشران در فضای مسقف جانمایی شده‌اند.

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از ستاد خبری سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، حسین صفری با اشاره به اینکه مهمترین نقطه قوت کمیته اجرایی امسال جانمایی تمام ناشران در فضای مسقف نمایشگاه کتاب در مصلی تهران است، تصریح کرد: امسال هیچ ناشری در فضای باز و چادر استقرار ندارد و با اختصاص فضای مسقف بیشتر تقریبا ۹۰ هزارمتر مربع از سوی مصلی در شبستان، رواق‌های شرقی و غربی در دو و سه طبقه به نمایشگاه کتاب تمام ناشران در فضای مسقف جانمایی شده‌اند که این را می‌توان نقطه قوت نمایشگاه کتاب امسال دانست.

مدیر کمیته اجرایی نمایشگاه بین‌المللی کتاب در ادامه با بیان اینکه ناشران تا امروز وارد فضای اختصاص یافته نمایشگاه شدند و به مرور شروع به تهیه غرفه‌های خودساز کرده‌اند، تاکید کرد: براساس زمان‌بندی از ۱۷ اردیبهشت ماه تمام ناشران می‌توانند کتاب‌های خود را وارد نمایشگاه کنند و تا پایان روز ۱۸ اردیبهشت چیدمان کلی نمایشگاه شکل خواهد گرفت.

وی با توجه به ضرورت در نظر گرفتن بخش‌های خدماتی و رفاهی برای بازدیدکنندگان فضاهای قابل توجهی در نمایشگاه امسال برای این مورد درنظر گرفته شده است، عنوان کرد: استراحتگاه‌ها، نمازخانه‌ها، سایر فضاهای خدماتی را به شکل گسترده‌تر از سال‌های قبل در نمایشگاه مستقر کردیم تا همه بازدیدکنندگان بتوانند از هر نقطه نمایشگاه به این خدمات دسترسی سریع داشته باشند.

نمایشگاه تا به امروز هیچ تاخیری نداشته است

صفری در ادامه خاطرنشان کرد: باتوجه به زمان‌بندی، تمامی فعالیت‌های اجرایی اعم از بحث آماده‌سازی و تحویل غرفه‌ها و اختصاص فضای نمایشگاه به تشکل‌های نشر و ناشرین شبستان اصلی، رواق‌های شرقی و غربی و سایر فضاهای محیطی که جنبه رفاهی نمایشگاه را برای بازدیدکنندگان تأمین خواهد کرد، دقیقا طبق برنامه از قبل تنظیم شده اجرایی شده است.

مدیر کمیته اجرایی و پشتیبانی سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران تاکید کرد: تا امروز براساس جدول زمان‌بندی اجرایی نمایشگاه هیچ تأخیری نداشته، مسئولیت‌ها مشخص است. تا روز افتتاحیه همه چیز طبق برنامه پیش خواهد رفت و نمایشگاه دچار تاخیر نخواهد شد.

صفری با تاکید بر اینکه تا امروز بیش از ۷۰ سازمان برای اجرای هرچه بهتر سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با ما همکاری کامل را داشته‌اند، افزود: بخش‌های خدمات شهری و عمومی، حوزه حمل و نقل عمومی و ترافیک شهر تهران، بهداشت و فوریت‌های ویژه، راهور و نیروی حمل و نقل ترافیک، وزارت کشور و استانداری تهران، وزارت ارشاد در جلسات مستمر و هماهنگ توانستند همکاری بسیار ویژه‌ای را رقم بزنند.

مدیر کمیته اجرایی و پشتیبانی سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در ادامه افزود: حاصل این حجم همکاری و فعالیت وسیع سبب شده است که تا امروز تمام نیازها و فعالیت‌های مربوط به تعیین و جانمایی فضاهای مربوط به نمایشگاه و ناشران، نقاط استقرار سازمان‌های همکار برای خدمات‌دهی هرچه بهتر به بازدیدکنندگان و ناشران مشخص شده است.

رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی جزو اولویت‌های نمایشگاه است

صفری در بخش دیگری از اظهاراتش تصریح کرد: ما ستاد مدیریت بحران ویژه نمایشگاه را تدارک دیده‌ایم تا بتوانیم رویدادهای مربوط به شرایط کرونایی را به طور ویژه رصد و کنترل کنیم. به هر روی، رعایت پروتکل‌های ویژه شرایط کرونایی و حفظ سلامت مردم جزو اولویت‌های ستاد اجرایی نمایشگاه است و به شکل جدی بر آن نظارت خواهیم کرد. ما تمام تلاشمان را کردیم که هر فرد، چه به عنوان ناشر و چه بازدیدکننده، با تزریق دو دز واکسن شرایط حضور در نمایشگاه را داشته باشد.

سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از بیست‌ویکم تا سی‌ویکم اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۱ در دو بخش حضوری در مصلای امام خمینی(ره) و مجازی در سامانه ketab.ir برگزار می‌شود.