به گزارش روز جمعه ایرنا از شهرداری منطقه ۱۹، مهدی هدایت شهردار این منطقه با اشاره به پیشرفت ۵۰ درصدی میدان خلازیر گفت: این میدان با هدف کنترل حجم بار ترافیک ناشی از بازار روز و تسهیل تردد خودروها در خلازیر آغاز شده و اهمیت زیادی در رفع مشکل تداخل ترافیکی و در نتیجه کاهش تصادفات دارد.
وی افزود: عملیات خاکبرداری و تخریب آسفالت این میدان به حجم سه هزار متر مکعب و در رفیوژ جنوبی یک هزار متر مکعب به اتمام رسیده و از ۵۲۰ متر طول عملیات جدول گذاری ۴۱۰ متر آن انجام شده است.
شهردار منطقه ۱۹ با اشاره به آغاز عملیات آسفالت در هفته آینده گفت: پیش بینی می شود عملیات اجرایی یک هزار و ۲۰۰ تن بتن غلطکی و یک هزار تن آسفالت برای این میدان انجام شود، این طرح در قالب احداث دو راستگرد از سهیل جنوبی به شقایق شرق و بالعکس، حذف چهار راه و ایجاد میدان جدید، حذف چراغ راهنما، ایجاد جزیره های ترافیکی و احداث سرعتکاه برای کنترل سرعت اجرا می شود.
پس از حدود ۱۵ سال مزایده بزرگ و عمومی بازار گل منطقه ۵ برگزار می شود
سرپرست روابط عمومی شهرداری منطقه پنج اعلام کرد: پس از حدود ۱۵ سال و با هدف بازگشت حقوق بیت المال، مزایده بزرگ و عمومی بازار گل منطقه برگزار می شود.
محمدباقر فرهند با اعلام این خبر گفت : در سال ۱۳۸۷، به جهت ساماندهی تعدادی از گل فروشان دستفروش در غرب تهران، محلی برای ایشان در انتهای بزرگراه شهید ستاری در نظر گرفته شد و قرار شد در قراردادهای سالیانه مبالغی به حساب شهرداری تهران واریز شود.
وی ادامه داد : در تمام این سالها، مبالغ واریزی برای بیش از ۸۰ غرفه گل و گیاه بدون در نظر گرفتن صرفه و صلاح مدیریت شهری بوده و علاوه بر این، ضعف نظارت بر امور ایمنی منجر به بروز حریق طی سالهای قبل شده بود و خسارات قابل توجهی نیز به غرفه داران وارد کرد.
فرهند افزود: در نهایت، با ورود بازرسی منطقه و بررسی دقیق موضوع و ارایه گزارشات لازم با تصمیم شهردار جدید منطقه و تاکید بر رعایت قانون در خصوص اموال و املاک مدیریت شهری و توجه به مصالح و منافع مدیریت شهری و در عین حال حذف افراد سودجو در این محل که منجر به بروز تخلفاتی شده بود، تصمیم به مزایده عمومی «حراج» ۸۲ غرفه این بازار گرفته شد و آگهی مزایده آن در روزنامه همشهری و دیگر فضاهای رسمی اطلاع رسانی منتشر شد تا علاقمندان با رعایت قانون و در عین حال بازگشت حقوق شهروندان به بیت المال در این فرصت ارزشمند کسب و کار وارد شوند.
سرپرست روابط عمومی منطقه پنج از افراد واجد شرایط دعوت کرد تا اسناد خود را برابر اطلاعات آگهی به دبیرخانه منطقه پنج و امور قراردادها رسانده تا پس از بررسی های اولیه در فرصت برابر، همه پیشنهادات ارزیابی و نتایج اعلام شود، مدیریت شهری از هیچ اقدامی که منجر به بازگشت سرمایه های مادی و معنوی شهر به بیت المال شود کوتاهی نخواهد کرد.
منطقه ١٣، دبیرخانه جشنواره گنجینه های شهر من در تهران می شود
شهردار منطقه ۱۳ ضمن تشریح برنامه های این منطقه در هفته سلامت از انتخاب این منطقه به عنوان دبیرخانه جشنواره گنجینه های شهر من در شهر تهران خبر داد و گفت: منطقه ۱۳ به عنوان منطقه پایلوت دبیرخانه جشنواره گنجینه های شهر انتخاب شده و آثار دریافتی این جشنواره در حوزه های هنری مختلف را داوری می کند.
محمد هادی علی احمدی افزود: این جشنواره که با هدف شناسایی توانمندی های سالمندان شهر تهران برگزار می شود، اختتامیه آن در مهر ماه سال جاری برگزار و نفرات برتر آن مشخص می شود.
وی، با اشاره به بزرگداشت هفته سلامت از تاریخ ۱۷ تا ٢٣ اردیبهشت ماه با شعار سلامت ما، حال خوب ما گفت: این هفته فرصتی مغتنم برای تاکید بر اهمیت سلامت به عنوان یکی از ارکان مهم در حفظ و ارتقای جامعه و تحقق توسعه پایدار است و در این راستا، ویژه برنامه های متعددی در محلات سیزده گانه از سوی اداره سلامت منطقه۱۳ پیش بینی و تدارک دیده شده است.
علی احمدی با اشاره به روز شمار هفته سلامت که به عناوین مختلفی نامگذاری شده است، افزود: این هفته را با اجرای ویژه برنامه هایی در محلات گرامی می داریم که یکی از این برنامه ها، برپایی گذر سلامت در بوستان پیروزی است که با بهره گیری از ظرفیت مشارکت مردمی و سازمان های مختلف، خدمات سلامت محور ارائه می شود.
شهردار منطقه۱۳ به برگزاری جشنواره غذا در بوستان پیروزی اشاره کرد و گفت: این جشنواره با شعار نه به فست فود با چندین هدف طراحی شده است که در قالب آن ضمن رقابت شهروندان با یکدیگر با پخت غذای سالم سعی می کنیم، سبک زندگی سالم را بین شهروندان ترویج و از سوی دیگر در اقدامی خداپسندانه و به منظور کمک به نیازمندان، کلیه غذاها، بین نیازمندان توزیع می شود.
۱۴ هزار متر مربع عملیات روکش آسفالت مکانیزه در بلوار ابوذر
شهرداری منطقه ۱۴ اعلام کرد: عملیات اجرایی روکش مکانیزه آسفالت در بلوار ابوذر انجام شده که در این خصوص نماینده معاونت امور مناطق شهرداری تهران از روند عملیات اجرایی روکش مکانیزه آسفالت در مسیرهای عبوری این منطقه بازدید کرد.
در این بازدید شبانه، عملیات اجرایی روکش آسفالت مکانیزه میدان ابوذر از مسیرهای عبوری و مهم بخش شرقی منطقه ۱۴ که به متراژ ۱۴ هزار متر مربع و با صرف دو هزار و ۷۵۰ تن آسفالت انجام شده، مورد بررسی قرار گرفت.
بر اساس این گزارش، با هدف تسهیل در تردد و روان سازی ترافیک منطقه ۱۴، تاکنون بیش از ۶۵ هزار مترمربع آسفالت در خیابان ها و مسیرهای اصلی و فرعی منطقه ۱۴ انجام شده که در این راستا و جهت تسهیل تردد شهروندان، این عملیات در مسیر شهید کاظمی نیز انجام و قرار شد پس از مسیر ابوذر روکش آسفالت مکانیزه در مسیرهای دیگر منطقه با نظارت و بازدید های مستمر انجام شود.
نصب یک هزار و ۲۰۰ اسپرینگر در فضای سبز منطقه ۲۲
شهردار منطقه ۲۲ اعلام کرد: بیشترین حجم فضای سبز شهری در بین مناطق ۲۲ گانه شهر تهران در محدوده این منطقه غربی تهران قرار دارد که تامین آب آن نیازمند بهره مندی از سیستم نوین آبیاری است.
وحیدرضا محمدی در این باره گفت: در منطقه ۲۲ نزدیک به دو هزار و ۸۰۰ هکتار فضای سبز وجود دارد که در مجموع بیش از ۹۰ بوستان محلی و فرا منطقه ای شامل بوستان جوانمردان، آبشار تهران، بوستان های جنگلی لتمان کن، چیتگر، خرگوش دره، وردآورد است که لازم است این حجم فضای سبز با سیستم نوین آبیاری شود.
شهردار منطقه ۲۲ افزود: باهدف کاهش مصرف آبیاری فضای سبز در حال حاضر ۲۰۰ دستگاه اسپرینگر برای آبیاری فضای سبز حاشیه بزرگراه شهید خرازی و آزادگان مورد اجرا قرار گرفته است، همچنین یکی از شهرک های سرسبز منطقه شهرک صدرا است که برای حفاظت از فضای سبز موجود در این شهرک اقدام به آبیاری با دستگاه اسپرینگر شده است.
وی ادامه داد: مدیریت شهری منطقه در حوزه فضای سبز در تلاش است تا با سیستم نوین آبیاری برای نگهداشت فضای سبز موجود در منطقه اقدام کند، به طوری که قرار است این عملیات در سه فاز صورت گیرد؛ در فاز نخست که به اجرا در آمده است؛ بکارگیری ۳۰۰ اسپرینگر، فاز دوم در هفته آینده به ۸۰۰ دستگاه و در فاز سوم به یک هزار و ۲۰۰ عدد می رسد.
محمدی گفت: یکی از اقدامات ارزشمند در این دوره از مدیریت شهری تهران همکاری شهرداری با شرکت فاضلاب برای احداث تصفیه خانه است که با راه اندازی این تصفیه خانه می توان از پساب آن برای تامین آب فضای سبز بهرهمند شد.
شهرداری منطقه۱۳ از جابجایی درختان بوستان خجیر جلوگیری کرد
در پی انتشار خبری مبنی بر جابجایی درختان خجیر برای ساخت ایستگاه متروی پردیس، معاون شهرداری منطقه ۱۳ ضمن تکذیب این خبر، توضیحاتی را ارائه کرد.
معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۱۳ در این باره گفت: حفظ و توسعه فضای سبز یکی از رویکردهای اصلی این مجموعه بوده و در این زمینه اقدامات مختلفی انجام شده و از هیچ تلاشی برای حفظ و افزایش سرانه های فضای سبز فروگذار نشده است.
احسان صفایی ادامه داد: ساخت ایستگاه مترو بر عهده شرکت عمران شهرهای جدید است و با وجود صدور مجوز کمیسیون ماده هفت برای جابجایی درختان، شهرداری منطقه ۱۳ نه تنها اقدامی در این خصوص انجام نداده بلکه از هر گونه فعالیت در این زمینه قاطعانه جلوگیری و مورد را به دستگاه های نظارتی گزارش کرده ضمن اینکه جابجایی درختان از سوی شهرداری مناطق صرفا با هماهنگی و کسب تکلیف از سازمان بوستان ها و فضای سبز انجام می شود.
وی گفت: ضمنا شهرداری منطقه ۱۳ در راستای حفظ درختان در موقعیت مذکور اقدام به اجرای پروژه آبرسانی و نگهداشت فضای سبز کرده است. علاوه بر این، هزینه نگهداری عرصه های جنگلی از جمله خجیر و سعید آباد توسط این منطقه پرداخت می شود.
صفایی تصریح کرد: لذا ضمن تاکید مجدد بر حفظ محیط زیست، درختان و فضای سبز و هماهنگی بیشتر دستگاههای مرتبط با موضوع از جمله اداره کل منابع طبیعی و شرکت عمران شهرهای جدید، از هر گونه اقدام بدون مجوز، بطور جدی جلوگیری و متخلفان بدون هیچ گونه اغماضی به مراجع نظارتی و ذیصلاح معرفی می شود.
بلوار جدی اردبیلی در منطقه ۲۲ ایمنسازی شد
شهردار منطقه ۲۲ از ایمن سازی شمالی ترین بلوار این منطقه با هدف کاهش حوادث رانندگی خبر داد.
وحیدرضا محمدی در این باره اظهار کرد: متاسفانه در یک ماه اخیر دو حادثه رانندگی منجر به واژگونی خودرو در این مسیر رخ داده است، به همین منظور طی یک پایش از سوی کارشناسان این معاونت و با نظر پلیس راهور اقدام به ایمن سازی این مسیر در مساحت ۵۰۰ متر صورت گرفته است.
وی افزود: احداث سرعتکاه، خطوط کاهش سرعت، علائم راهنمایی و رانندگی و تجهیزات ترافیکی در این مسیر نصب شده است.
شهردار منطقه ۲۲ ادامه داد: رفع نقاط پر حادثه منطقه از ماه های گذشته در دستور کار این معاونت قرار گرفته است و معابر قابل توجهی مورد ایمن سازی قرار گرفته و این طرح ادامه دار خواهد بود.
محمدی خاطرنشان کرد: نصب علائم ترافیکی، رنگ آمیزی خطوط معابر و اصلاح هندسی معابر کمک بزرگی به کاهش حوادث رانندگی خواهد کرد؛ اما باید در اجرای طرح ها به شکل تخصصی و کارشناسی شده پیش رویم که خوشبختانه به این امر توجه می شود.