به گزارش خبرنگار ایرنا، سردار «حسن شرفی» در حاشیه مراسم صعود به ارتفاعات بازی دراز در جمع خبرنگاران افزود: برگزاری چنین برنامههایی باعث افزایش قدرت فرهنگی نظام در مقابل هجمه های دشمنان و ایجاد رعب و وحشت میان آن ها می شود.
وی اظهار داشت: این برنامه ها که نوعی گرامیداشت یاد و خاطره شهدا نیز محسوب میشود زمینه های افزایش همدلی، وحدت و اتحاد میان مردم کشورمان را هم فراهم میکند.
جانشین معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی کشور با بیان اینکه یاد و خاطره شهدا و ایثارگری رزمندگان باید در تمامی عرصهها زنده و جاری باشد، افزود: فرهنگ ایثار و شهادت می تواند عامل بازدارنده ای در برابر تهدیدات و هجمه های دشمنان باشد.
وی تاکید کرد: امروز مسوولان نظام وظیفه دارند جهاد تبیین را در دستور کار قرار داده و رشادت رزمندگان و واقعیت های دوران دفاع مقدس را برای مردم و به خصوص نسل جوان بازگو کنند.
وی همچنین عملیات بازی دراز را یکی از عملیات های بزرگ و مهم دوران دفاع مقدس برشمرد و گفت: رزمندگان سلحشور و جان بر کف اسلام توانستند در آن دوران با غیرت مثال زدنی خود این ارتفاعات مهم و استراتژیک را از دست دشمنان خارج کنند.
سردار شرفی در پایان گفت: دوران دفاع مقدس به دشمنان اسلام و انقلاب ثابت کرد زمانی که ملت بزرگ ایران متحد شده و دست به دست هم بدهند هیچ قدرتی قادر نخواهد بود مقابل آن ها ایستادگی کنند.
عملیات ظفرمند «بازی دراز» در اردیبهشت ماه ۱۳۶۰ از سوی رزمندگان سپاه پاسداران و ارتش جمهوری اسلامی ایران با پشتیبانی تیزپروازان هوانیروز کرمانشاه که در راس آنان خلبان شهید شیرودی حضور داشت، انجام شد.
در عملیات بازی دراز، ۵۴ دستگاه تانک و نفربر، سه فروند هواپیما، ۲ فروند بالگرد، ۲ دستگاه ادوات مهندسی دشمن بعثی منهدم و بیش از ۲ هزار و ۲۰۰ سرباز رژیم بعث عراق نیز کشته، زخمی و اسیر شدند.
سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه با بیش از ۹۰ هزار نفر جمعیت در هشت سال جنگ تحمیلی بارها مورد حمله هوایی، گلوله باران و موشک باران ارتش بعث قرار گرفت و در این مدت ۸۵۶ شهید، یک هزار و ۴۰۰ جانباز و ۱۱۲ آزاده سرافراز تقدیم نظام اسلامی کرده است.