به گزارش ایرنا، جعفر توان روز شنبه در نشست با مدیرعامل شرکت معادن طلای استان کردستان و جمعی از مدیران شهرستانی اظهار داشت: باید تلاش کنیم پای شرکت های سرمایه گذاری بزرگ در سقز باز شود زیرا سرمایه گذاری ها در شهرستان باعث اشتغال و رونق اقتصادی و کاهش مشکلات و آسیب های اجتماعی خواهد شد.
وی با اشاره به وجود طرحهای پیشران توسعه در جای جای ایران اسلامی از جمله ذوب آهن اصفهان، مس کرمان و فولاد بناب، یادآور شد: اجرای طرح های صنعتی و بزرگ و پیشران توسعه، زمینه ساز توسعه و آبادانی است و در هر جا، پای صنعت باز شده منجر به آبادانی و توسعه شده است.
سرپرست فرمانداری سقز خطاب به مدیرعامل شرکت معادن طلای کردستان و مدیران دخیل در این طرح گفت: با مردم روستا و منطقه ای که طرح در آن اجرا می شود صادقانه صحبت کنید که این طرح به دلیل اجرای مطالعات دقیق، هیچ جای نگرانی نیست.
وی تاکید کرد: دغدغه های مردم بنا به استناد کارشناسان فن و اهل نظر ادارات ذیربط از جمله محیط زیست، منابع آب، مرکز بهداشت و صنعت، معدن و تجارت، جای نگرانی ندارد.
توان قول مساعد داد که هفته آینده در محل اجرای طرح کارخانه فرآوری، جلسه ای با حضور مشاور طرح، مدیران استانی و شهرستانی در ارتباط با رفع دغدغه های مردم تشکیل شود.
سرپرست فرمانداری سقز اضافه کرد: شرکت معادن طلای کردستان و ادارات ذیربط، در قبال مسایل زیست محیطی و حفاظت از سلامت آب آشامیدنی و هوای پاک، متعهد هستند.
مدیرعامل شرکت توسعه معادن طلای کردستان هم با بیان اینکه شرکت در قبال رعایت مسایل زیست محیطی، پایبند و به سازمان محیط زیست کشور و محیط زیست کردستان، تعهد داده است، تاکید کرد: مردم روستا، نگرانی در قبال این موضوع نداشته باشند.
محمود قادرمرزی، ادامه داد: ۲۰ هکتار زمین مورد نیاز نیز برای دپوی مواد معدنی و فعالیت کارخانه استحصال و فرآوری تامین و تاکنون برآورد شده است ۸ هزار و ۵۶۰ میلیارد ریال در این طرح سرمایه گذاری شود.
وی یادآور شد: شرکت سرمایه گذاری در طلای سقز، شرکت صدر تامین از مجموعه شرکت های سرمایه گذاری شستا (شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی) است.
سقز با بیش از ۲۲۶ هزار نفر جمعیت دومین شهرستان پر جمعیت استان کردستان است که در ۱۹۰ کیلومتری شمال سنندج مرکز این استان قرار دارد.