به گزارش ایرنا، به مناسبت هفته معلم اعضای شورای تامین و جمعی از مسوولان شهرستان مرزی سردشت با حضور در تعدادی از مدارس این شهرستان، ضمن دیدار با معلمان، از زحمات و تلاش آنها قدردانی کردند.
فرماندار سردشت در این آیین ها اظهار کرد: معلم از جایگاه بالایی برخوردار است و همه مردم به گونه ای خود را مدیون این قشر زحمتکش جامعه می دانند.
لقمان خسروپور ادامه داد: پیشرفت و توسعه هر جامعه ای مدیون تلاش و فداکاری معلمانی است که با از خودگذشتگی، دانش آموزان و نسل فردای خود را به بهترین شکل ممکن تربیت کردند.
وی تاکید کرد: شاید آنگونه که در شأن معلمان است نتوان زحمات آنان را جبران کرد اما دولت نهایت تلاش را برای بهبود وضعیت معیشتی آنها به کار گرفته است.
این شهرستان دارای ۳۱۵واحد آموزسی با ۱۰۴۱ کلاس درسی و ۲۵ هزار و ۱۴۲ دانش آموز و هزار و ۸۴۵ معلم است .
کارناوال خودرویی به مناسبت هفته سلامت در سردشت
همزمان با آغاز هفته سلامت با شعار " سلامت ما، سلامت سیاره ما " رژه کاروان خودرویی در خیابانهای شهر سردشت با هدف فرهنگسازی ارتقای سطح آگاهی و هشدار به شهروندان در جهت بهداشت و سلامت فردی و اجتماعی برگزار شد.
در این کارناوال، ۲۰ دستگاه خودرو امدادی و آمبولانس شبکه بهداشت و درمان جمعیت هلال احمر، آتش نشانی، پلیس به همراه خودرو های امدادی سپاه و هنگ مرزی شهرستان مشارکت داشتند که مسافت میدان هفت تیر از ورودی شهر تا انتهای بلوار شلماش به طول ۶ کیلومتر را طی کردند.
برنامه های هفته سلامت از ۱۷ تا ۲۳ اردیبهشت ماه امسال با عنوان " سلامت ما سلامت سیاره ما " اجرا میشود.
تحویل ۶ هزار تن گندم به سیلوی مهاباد
مدیر شرکت غله مهاباد گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۶ هزار تُن گندم مازاد کشاورزان با قیمت جدید نرخ تضمینی این محصول از کشاورزان خریداری و تحویل سیلو شده است.
خدر مازوجی افزود: عملیات خرید تضمینی گندم مازاد کشاورزان از فروردین ماه امسال با نرخ جدید ۱۰۵ هزار ریال و پاداش ۱۰ هزار ریالی برای هر کیلوگرم آغاز شده است و این روند برای تحویل دهندگان همچنان ادامه دارد.
وی با بیان اینکه تمام مطالبات گندم کاران پرداخت شده است، گفت: امسال هم برای خرید گندم مازاد بر نیاز کشاورزان مراکز خرید راهاندازی شده و کار خرید این محصول از اوایل تیرماه امسال آغاز می شود.
مهارت آموزی بیش از هزار نفر در فنی حرفه ای تکاب
مسوول مرکز آموزش فنی و حرفه ای تکاب گفت: با اجرای کلاس های حرفه آموزی مرکز آموزش فنی و حرفه ای تکاب، سالانه بیش از هزار نفر از کارآموزان و شاغلین واحدهای صنفی و صنعتی این شهرستان از آموزش های این مرکز بهره مند می شوند.
هادی احمدی افزود: آموزش های این مرکز شامل آموزش در بخش های مرکز آموزش ثابت، تیم های سیار روستایی و شهری، پادگان ها و مراکز نظامی و دانشجویان دانشگاه هاست.
وی با بیان اینکه سالانه ۱۲۰ هزار نفر ساعت آموزش در مرکز آموزش فنی و حرفه ای تکاب برگزار می شود افزود: این مرکز آموزشی در راستای توانمندسازی افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی تفاهم نامه هایی با کمیته امداد و بهزیستی برای آموزش مددجویان مراکز یاد شده منعقد کرده است.
مسوول آموزش فنی و حرفه ای تکاب گفت: تیم های آموزشی سیار با تجهیزات کامل آموزشی در مناطق روستایی و دوردست نیز حضور یافته و به آموزش علاقه مندان در این مراکز می پردازند.
وی اضافه کرد: در حال حاضر در مرکز آموزش فنی و حرفه ای تکاب حرفه هایی چون؛ اتومکانیک، برق صنعتی و ابزار دقیق، تعمیر لوازم خانگی، کشاورزی، طراحی و دوخت و صنایع دستی بصورت کاملاً رایگان آموزش داده می شود.