به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد مهدی زاهدی روز شنبه در آیین تکریم و معارفه استاندار کرمان افزود: سیاست اختلاف بینداز و چپاول کن در این استان جاری است که باید به صورت جدی جلوی آن گرفته شود.
وی اظهار داشت: استانداری کرمان و نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان باید محور باشند و جلوی غارتگران و مافیا را بگیرید.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی گفت: رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم به فساد اقتصادی و سیاسی اشاره داشتند که فساد سیاسی به معنای این است که منافع خود و افراد بی بصیرت را در امور اجرایی استان به کار گیریم و تشکیل باندهای فرصت طلبی و فاسد اقتصادی بهمعنی به یغما بردن بیت المال است.
وی تصریح کرد: استان کرمان ظرفیت های بسیار بالایی ازجمله در حوزه منابع انسانی دارد، نیروهای متدین، انقلابی فهیم، بصیر، اخلاقی، مدیر و مدبر را دارد که در طول انقلاب شاهد آنان بودید و از این ظرفیت باید استفاده کرد.
زاهدی افزود: باید از ظرفیت های خدادادی ازجمله معادن، تاریخی، میراث فرهنگی، ملی، مذهبی و طبیعت چهار اقلیم بهره گرفت و این استان جوانان بصیر، پاکدل و صادق دارد.
وی با اشاره به وجود خشکسالی در سالهای گذشته در کرمان از وزارت کشور برای رفع این مشکل کمک خواست و تصریح کرد: بارها گفته ام کرمان تشنه است و باید همه کمک کنیم که آب را از خارج از استان و از دریای عمان و خلیج فارس به کرمان بیاوریم.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی گفت: کرمان مشکل اتباع بیگانه دارد و حضور صدها هزار نفر در این استان مشکلات بسیاری در اقتصاد، حوزه فرهنگی، سیاسی و امنیتی استان کرمان ایجاد کرده اند، لذا ضرورت دارد که شورای امنیت ملی در این خصوص پای کار بیاید.
وی ادامه داد: این مشکل به تصمیم گیری عاجل نیاز دارد زیرا ممکن است تهدیدی برای کشور باشد.
زاهدی افزود: توسعه صنایع جنبی را در استان کرمان ضروری است، شرکت مس فضای خوبی برای این بخش است و باید خودروسازی برقی را پیگیری کنیم.
وی یادآور شد: ظرفیت مس با استفاده از نیروی دانشمند، فناورانه و توانمند داخلی کمک کنند تا خط تولید خودروی برقی را در استان کرمان راه اندازی کنیم زیرا خودروسازی برقی ضمن اشتغالزایی، تولید و دانش بنیان را به همراه دارد و کرمان می تواند به جای واردات این خودرو، خود صادرکننده باشد.
وی افزود: کرمان توازن منطقه ای ندارد و در تمامی مناطق استان کرمان نقاط محروم قرار دارد، لذا باید اولویت توازن منطقه ای و عدالت منطقه ای در استان جاری شود.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی افزود: تجربه نشان داده خواستن توانستن است، می توانیم یکدل و همرنگ کار را پیش ببریم و موفق شویم.
وی در بخش دیگری از سخنانش با قدردانی از خدمات استاندار پیشین کرمان گفت: علی زینی وند در دوران جوانی رویکردی افراطی به مسایل کشور داشت که در این مقطع با جریان نظام هماهنگ نبود، اما پس از ورود به مجمع تشخیص مصلحت نظام و در یزد و زاهدان دگردیسی و دگرگونی در وی ایجاد شد و سعی کرد در چارچوب قوانین و مقررات حرکت کند که به وی تبریک میگویم.
وی ابراز داشت: اخلاق مداری استاندار پیشین کرمان بسیار بالا است که می تواند الگوی خوبی برای مسئولان استانی باشد.
زاهدی افزود: زینی وند طی چند ماه گذشته در دوران برزخ استان و کشور مسئولیت داشت و در آن دوران برای یک مدیر ارشد اداره استان دشوار بود و زینی وند باوجود اینکه می دانست باید مسوولیت را بسپارد، لحظه ای از پیگیری و کار دست برنداشت که امیدوارم وزارت کشور برنامه ریزی برای استفاده از این ظرفیت کند.
وی اضافه کرد: پس از شهادت حاج قاسم، رمقی در بسیاری عزیزان در استان کرمان باقی نمانده زیرا این شهید نقطه اتکا بود و حاج قاسم به عقیده برخی ها فرمانده، رفیق، همشهری و هم استانی بود اما حاج قاسم در واقع همه اینها است.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: علاوه بر آن حاج قاسم پشتوانه بزرگ معنوی و استراتژیک نه تنها برای کشور، بلکه مستضعفان جهان بود و هرجا می توانست تاثیر بگذارد، حضور داشت.
وی تصریح کرد: محمدمهدی فداکار استاندار جدید کرمان را از بچه های حاج قاسم می دانیم و امیدواریم همین مسیر را پیش ببرد.
زاهدی افزود: در مقطعی اجازه نمی دادند تشکل خاصی سیاسی در کشور فعالیت کنند، اما از همان جوانی شور ولایت مداری با استاندار جدید کرمان بود و این عزیز امروز سکاندار استان شده است.
وی یادآور شد: اگر برای خدا قدم برداشتیم و در مسیر خدمت مردم حرکت کنیم، برکت می یابیم، نباید با رفیق بازی، جناح بازی در راستای منافع اقتصادی خود یا اطرافیان حرکات کنیم و این مسئولیت امانت سنگینی برای ما است.
همچنین در این آیین با حضور وزیر کشور، محمدمهدی فداکار به عنوان استاندار جدید کرمان معرفی و از خدمات علی زینی وند به عنوان استاندار پیشین کرمان قدردانی شد.