دکتر محسن اسدبیگی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: مشخصات بیماران خاص استان در سامانه دانشگاه علوم پزشکی استان ثبت شده است و داروهای این افراد بصورت پرونده ای توزیع می شود.
وی اظهار داشت: گاهی برای بیماران مبتلا به ام اس تعهد بیمه برخی داروها برداشته شده است و می توانند از داروهای مشابه استفاده کنند.
وی گفت: بیش از ۹۸ درصد داروها در کشور تولید، فرآوری و بسته بندی می شود اما برخی مواد برای تهیه این داروها وارداتی می باشد که خوشبختانه تاکنون برای تولید دارو در سطح کشور مشکل خاصی ایجاد نشده است.
معاون دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه اکنون هیچگونه کمبود دارویی در سطح استان وجود ندارد اظهار داشت: برخی موارد ممکن است برند ( نام تجاری) خاصی از یک نوع دارو کمتر تولید شده باشد که اینگونه موارد کمبود دارو محسوب نمی شود چراکه چند برند دیگر به وفور در بازار وجود دارد بنابراین کمبود یک برند خاص به معنای کمبود دارو نیست.
اسدبیگی با اشاره به تفاوت قیمت روی جلد دارو و فروش در سطح داروخانه ها ادامه داد: جلد داروها از قبل سفارش داده شده است که گاهی با وجود تغییر قیمت ها، اما با همان جلد به فروش می رسد در حالیکه داروخانه با قیمت جدید خرید کرده است بنابراین افراد می توانند برای اطمینان از قیمت واقعی دارو، فاکتور را مشاهده کنند.
وی عنوان کرد: در راستای دسترسی هرچه بیشتر بیماران به اقلام دارویی، تعداد درخواست داروخانه ها در استان افزایش یافته است که داروسازان دارای شرایط لازم، می توانند بدون محدودیتی مجوز راه اندازی داروخانه را کسب کنند.
ووی گفت: اکنون ۲۲۰ داروخانه در سطح لرستان فعال و هرگونه تخلفی قابل پیگیری و انعکاس است و در حال حاضر نیز بیش از ۱۰ پرونده تخلفاتی به تعزیرات حکومتی استان معرفی شده است که در حال پیگیری هستند.
اسد بیگی افزود: هم استانی ها می توانند هرگونه شکایات و درخواستی را از طریق شماره ۱۹۰ با مرکز اطلاعات دارویی و بهداشتی استان در میان بگذارند.