به گزارش روز یکشنبه خبرنگار ایرنا، «محمدرضا عباسی» در کارگروه تنظیم بازار استان کرمانشاه اظهار داشت: از این مقدار نهاده ۱۴ هزار و ۲۴۳ تن آن ذرت، پنج هزار و ۲۶۲ تن کنجاله سویا، سه هزار و ۱۵۱ تن سبوس و ۹۳۷ تن جو بوده است.
وی ادامه داد: سال گذشته نیز در مجموع ۳۹۰ هزار و ۱۴۶ تن نهاده دامی توزیع شد که شامل ۱۶۹ هزار و ۹۰۱ تن ذرت، ۹۶ هزار و ۸۶۱ تن جو، ۸۴ هزار و ۱۸۳ تن کنجاله سویا و ۳۹ هزار و ۲۰۱ تن سبوس می شود.
عباسی همچنین به مقدار نیاز سالیانه کالاهای اساسی بخش کشاورزی استان اشاره کرد و توضیح داد: میزان روغن مورد نیاز کرمانشاه در سال به ۴۸ هزار تن، برنج ایرانی به ۳۷ هزار و ۹۰۰ تن، مرغ به ۵۶ هزار تن، گوشت قرمز ۲۶ هزار تن، آرد ۲۱۶ هزار تن، برنج وارداتی ۴۴ هزار تن و قند و شکر به ۴۸ هزار تن می رسد.
معاون بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه اشاره ای هم به مقدار ذخایر نهاده های پرمصرف و کالاهای اساسی استان نیز اشاره کرد و گفت: میزان ذخیره مرغ منجمد ۴۶۲ تن، گوشت قرمز ۱۰۵ تن، برنج وارداتی (پاکستانی و هندی) یک هزار و ۲۶۶ تن و شکر هزار تن (در حال حمل به استان) است.
وی همچنین میزان ذخیره نهاده های پرمصرف مانند کنجاله سویا را پنج هزار تن، ذرت ۲ هزار تن (در حال تامین و حمل به استان) و جو را ۱۵۵ تن اعلام کرد.
کشاورزی محور توسعه پایدار کرمانشاه
به گزارش ایرنا، در استان کرمانشاه چهار میلیون و ۶۵۰ واحد دامی و بیش از یک هزار و ۳۳۳ واحد دامپروری صنعتی شامل ۷۰۰ واحد مرغداری گوشتی صنعتی، ۱۷۶ واحد گاوداری شیری، ۱۸۱ واحد پرواربندی گوساله و ۲۱۹ واحد پرواربندی بره فعال است.
در این استان همچنین ۲۴ واحد مرغداری تخمگذار، ۱۳ واحد پرورش بوقلمون صنعتی، ۹ واحد مرغ مادر گوشتی، چهار واحد جوجه کشی، ۲ واحد مرکز پرندگان زینتی، پنج واحد پرورش شترمرغ و بیش از ۳۰۹ هزار کلنی زنبور عسل و سایر واحدهای بخش روستایی و عشایری وجود دارد.
در کرمانشاه سالانه بیش از ۴۵۱ هزار تن انواع محصولات دامی شامل ۳۳۶ هزار تن شیرخام، ۳۶ هزار و ۳۰۰ تن گوشت قرمز، ۶۳ هزار و ۸۰۰ تن گوشت طیور، ۱۱ هزار و ۱۰۰ تن تخم مرغ و چهار هزار و ۸۳ تن عسل تولید می شود.
استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۱۴ شهرستان، ۳۱ بخش، ۳۲ شهر، ۸۶ دهستان و ۲ هزار و ۵۹۵ آبادی دارد و ۲.۴ درصد جمعیت کشور در این استان سکونت میکنند که از این تعداد ۷۵ درصد در نقاط شهری و ۲۵ درصد در نقاط روستایی زندگی میکنند.