به گزارش خبرنگار ایرنا، احمد محمدیزاده روز یکشنبه در نشست توسعه اقتصاد دانش بنیان استان بوشهر گفت: سند توسعه دانش بنیان این استان، مصوب شورای انقلاب فرهنگی به عنوان سند بالادستی توسعه در این زمینه است که در برنامهریزیهای آینده باید با نگاه به آن عمل کرد.
وی افزود: در گام نخست در ذیل این سند قرارگاه دانش بنیان با هدف پشتیبانی از این نوع اقتصاد تشکیل میشود که مسیر تحقق شعار سال را در استان بوشهر مدیریت میکند.
استاندار بوشهر ادامه داد: در این مرحله تا پایان هفته اهداف، ترکیب اعضا، اصول و کلیات تشکیل این قرارگاه در اختیار متولیان قرار میگیرد تا با تبادل نظر و جمعبندی، نهایی و ابلاغ شود.
محمدیزاده اظهار کرد: بیشترین اثرگذاری تاکید رهبر معظم انقلاب بر اقتصاد دانشبنیان بر پیوند دانشگاه و دانش با بدنه اجرایی است از این رو اعضای این قرارگاه ترکیبی از دانشگاه، فعالان دانشبنیان و بدنه اجرایی استان بوشهر است.
وی ادامه داد: در دومین گام، کارگروههای تخصصی در ذیل قرارگاه دانش بنیان استان بوشهر شکل میگیرد که با توجه به مشترک بودن برخی از کارگروهها، به حداقل رساندن شمار آنها، موجب تسریع در اقدامات موثر میشود.
استاندار بوشهر گفت: یکی از مهمترین کارگروهها "توسعه کمی و کیفی شرکتهای دانشبنیان" با محوریت پارک علم و فناوری خلیج فارس است.
محمدی زاده عنوان کرد: سومین گام در توسعه اقتصاد دانشبنیان استان بوشهر ارائه برنامه اجرایی از سوی کارگروههای مصوب است و برنامه ریزیها باید معطوف به راهکارهای موجود در سند بالادستی توسعه دانشبنیان این استان باشد.
وی گفت: چهارمین گام نیز ورود به مسیر اجرا است که لازم است همه دستگاهها و نهادهای مرتبط براساس وظیفه معین اقتصاد دانش بنیان را پشتیبانی و حمایت کنند.
استاندار بوشهر با اشاره به ظرفیتهای بزرگ این استان بیان کرد: فعالیتهای دانش بنیان باید ظرفیتهای عظیم منطقه را احیا کند که یکی از این قابلیتها حوزه انرژی (نفت، گاز و پتروشیمی) است.
محمدیزاده اذعان کرد: با وجود استقرار حجم بزرگی از این صنعت در استان بوشهر، زنجیره صنعت پیرامون آن شکل نگرفته است که باید با توسعه دانشبنیان رقم بخورد.
وی تاکید کرد: اگر قرار است دانشگاه و بدنه اجرایی استان بوشهر در نقطهای با هم پیوند پیدا کنند، فعالیت دانش بنیان عرصه این پیوند است.